Libnet.ro
UNICEF

22:00

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu: Ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Dinca

B1 B1,
CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu: Ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Dinca

Continuainvestigatiile in cazul crimelor de la Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca este de negasit cadavrul fetei de 18 ani. continuă pe B1

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei: Dinca sta pe un scaunel si isi bate joc de anchetatori! ii pune sa-i sape prin rahat si gunoi

Noi perchezitii la casa lui Gheorghe Dinca, in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, marti, ca agresorul isi bate job, la propriu, de anchetatori.

Scandal in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Am fost denigrat public. Eu consider acest lucru un santaj si o presiune pe mine ca sa nu mai am pareri

Scandal in ancheta de la Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, sustine ca se pune presiune pe el pentru a nu mai vorbi public despre acest caz. Eu am aflat de la clientii mei care au fost.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor.

Avocatul familiei Luizei, despre Gheorghe Dinca. Rog sa fie foarte bine pazit

Avocatul familiei Luizei, fata care inca nu s-a demonstrat ca a fost omorata de Gheorghe Dinca, are anumite doleante catre autoritati. Tonel Pop cere cu disperare ca acesta sa fie pazit bine. Din ce cauza ii este atat de frica acestuia? Ce ar putea sa pateasca Dinca in spatele gratiilor? Tonel Pop, despre Gheorghe Dinca.

Avocatul familiei Luizei, declaratie despre femeia care ar fi fost violata de Gheorghe Dinca: Nu a fost audiata. Daca li se oferea bani, asta nu e o agresiune

Tonel Pop a avut o prima reactie, dupa ce in spatiul public a ajuns informatia ca Gheorghe Dinca ar fi violat o femeie de 49 de ani. Avocatul familiei Luizei sustine ca acea femeie nu a fost audiata, insa ac.

Avocatul familiei Luizei, noi declaratii de la Caracal: Cred ca vor fi persoane retinute, macar pentru marturie mincinoasa

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit luni, 12 august 2019, despre ce operatiuni au mai derulat anchetatorii in dosarul celor doua crime, dar si despre persoanele audiate si posibila intentie a unor persoane nenominalizate de a-l sinucide pe suspectul Gheorghe Dinca.

Avocatul familiei Luizei: Dinca nu e nebun si trebuie protejat ca sa nu fie ucis

Gheorghe Dinca trebuie sa fie bine supravegheat de autoritati, astfel incat sa nu poata sa fie sinu.

Avocatul Tonel Pop dezvaluie ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Gheorghe Dinca: Orice om venit acolo se inchina si se minuneaza

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop,a explicat ce au gasit anchetatorii langa casa lui Gheorghe Dinca, in groapa de deseuri,acolo unde oamenii legii aveau suspiciuni ca ar exista dovezi ce ar putea co.

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )