Libnet.ro
UNICEF

19:15

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Antena3 Antena3,
Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor. continuă pe Antena3

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal: Era identificata masina lui Gheorgeh Dinca inca din dosarul Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a sous, in cadrul emisiunii Descoperiti, cu Andreea Sava, ca era identificata masina lui Gheorghe Dinca inca de cand a disparut Luiza si ca se putea face lumina.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de sex

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta tragediei de la Caracal: Politistii nu au mai fost impiedicati de procurori sa actioneze.A fost o decizie colectiva

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura pe care acesta o are cu persoane.

Avocatul familiei Luizei, noi declaratii de la Caracal: Cred ca vor fi persoane retinute, macar pentru marturie mincinoasa

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit luni, 12 august 2019, despre ce operatiuni au mai derulat anchetatorii in dosarul celor doua crime, dar si despre persoanele audiate si posibila intentie a unor persoane nenominalizate de a-l sinucide pe suspectul Gheorghe Dinca.

Scandal in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Am fost denigrat public. Eu consider acest lucru un santaj si o presiune pe mine ca sa nu mai am pareri

Scandal in ancheta de la Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, sustine ca se pune presiune pe el pentru a nu mai vorbi public despre acest caz. Eu am aflat de la clientii mei care au fost.

Avocatul familiei Luizei, despre Gheorghe Dinca. Rog sa fie foarte bine pazit

Avocatul familiei Luizei, fata care inca nu s-a demonstrat ca a fost omorata de Gheorghe Dinca, are anumite doleante catre autoritati. Tonel Pop cere cu disperare ca acesta sa fie pazit bine. Din ce cauza ii este atat de frica acestuia? Ce ar putea sa pateasca Dinca in spatele gratiilor? Tonel Pop, despre Gheorghe Dinca.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Procurorii vor sa ne inchida gura ca sa nu mai vorbim public despre cazul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a confirmat faptul ca procurorii DIICOT au pus avocatii care gestioneaza acest caz sa semneze niste acte de confidentialitate in privinta.

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje.

Noi informatii din perchezitia informatica. Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti

Apar noi informatii din perchezitia informatica facuta in cazul crimelor din Caracal. Aproape zilnic, in istoricul laptopului lui Gheorghe Dinca s-a vazut faptul ca acesta accesa site-uri destinate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )