Libnet.ro
UNICEF

11:30

CRIME iN SERIE iN CARACAL Un nou protest a avut loc marti seara in Bucuresti: Voi le-ati ucis (FOTO)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Un nou protest a avut loc marti seara in Bucuresti: Voi le-ati ucis (FOTO)

Cateva zeci de persoane au manifestat din nou in Bucuresti marti seara pentru a isi arata furia privind incapacitatea autoritatile de a interveni in cazul tragediei din Caracal. Acestia s-au strans in. continuă pe B1

Un caz asemanator cu cel din Caracal a avut loc in Serbia. Ce schimbari a adus guvernul sarb imediat!

Un caz similar cu cel din Caracal, care a avut loc in Serbia, a atras schimbari importante in guvernul sarb. Moartea tinerei Tijana Juric a atras dupa sine o serie de amendamente la Codul Penal, printre care si Legea Tijana, care prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata. Ce pedeapsa ar primi criminalul .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministrul Les: Am propus ca STS sa treaca in subordinea MApN. Dispunem si de infrastructura, si de resursa umana specializata pentru 112

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, propune ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa treaca in subordinea MApN, fiind unica solutie pentru reformarea acestei structuri, si a explicat ca.

Un nou protest la Cluj legat de tragedia din Caracal: Este inadmisibil ca in 2019 un apel la 112 sa nu te salveze!

Clujenii sunt asteptati duminica, de la ora 18. 00, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la un nou protest fata de modul in care au tratat autoritatile romane cazul crimei din Caracal. Iesim din casa pentru ca ne pasa!, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Populatia din Caracal, avertizata prin RO-ALERT. in zona garii, au avut loc scurgeri dintr-un vagon cu propilena

Pericol de explozie, aseara 29 iulie), in zona Garii Caracal! Un apel la numarul de urgenta 11, efectuat aseara 29 iulie, a semnalat faptul ca sunt scurgeri de substante periculoase dintr-un vagon al unui tren incarcat cu propilena, in zona Garii Caracal. La fata locului, au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratul pentru Situatii .

Rusia: Parchetul general vrea sa reactioneze cu severitate la orice nou protest neautorizat

Parchetul general al Rusiei a cerut marti reactionarea cu severitate la orice manifestatie neautorizata, in conditiile in care opozitia negociaza cu autoritatile organizarea unui nou protest, pentru a cere accesul reprezentantilor sai la alegerile locale din septembrie, scrie AFP.

VIDEO Nou protest in fata Ministerului de Interne: Politia este complice in afacerile de trafic de fiinte umane Mesajele Politia Ucide si Demisia, scrise cu vopsea pe fatada sediului MAI - UPDATE

Cateva sute de persoane au participat duminica seara, in Capitala, la un miting organizat in fata Ministerului de Interne, la initiativa organizatiilor de aparare a drepturilor femeilor, protestatarii scandand Politia Ucide. Pe fatada sediului Ministerului de Interne au fost scrise cu vopsea neagra mesajele Politia Ucide si Demisia. Alti zeci de oameni au iesit in strada, duminica, in marile orase ale tarii, nemultumiti de modul in care au intervenit autoritatile in cazul fetelor ucise in Caracal. Fiecare dintre noi poate fi in locul Alexandrei, intr-un stat care nu functioneaza cum trebuie, au spus organizatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )