Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un caz asemanator cu cel din Caracal a avut loc in Serbia. Ce schimbari a adus guvernul sarb imediat!

Playtech Playtech,
Un caz asemanator cu cel din Caracal a avut loc in Serbia. Ce schimbari a adus guvernul sarb imediat!

Un caz similar cu cel din Caracal, care a avut loc in Serbia, a atras schimbari importante in guvernul sarb. Moartea tinerei Tijana Juric a atras dupa sine o serie de amendamente la Codul Penal, printre care si Legea Tijana, care prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata. Ce pedeapsa ar primi criminalul . continuă pe Playtech

O caz asemanator celui din Caracal a schimbat legislatia in Serbia. Cum a aparut legea Tijana

La 15 ani, Tijana Juric din Serbia a fost rapita de pe strada dintr-un sat in timp ce se afla la bunicii ei. Se intampla in 2014. Fata a fost violata si ulterior ucisa. 13 zile mai tarziu, un barbat de 34.

Ce s-a intamplat in Serbia, in urma unui caz similar celui din Caracal: Legea a fost modificata, astfel incat criminalii si violatorii sa poata fi CONDAMNATI PE VIATA (FOTO)

Una din tarile cu care se invecineaza Romania, Serbia, a trecut, in urma cu 5 ani, printr-un caz similar celui petrecut la Caracal.

Dana Girbovan, despre tragedia din Caracal: Este trista si foarte cinica folosirea acestui caz pentru ca diversi magistrati, formatori de opinie sa isi valideze tezele despre justitie

Judecatoarea Dana Girbovan si presedinte UNJRa reactionat dur pe pagina sa de Facebook in legatura cu tragedia din Caracal. Aceastaacuza ca serviciile dinjustitie si mass-media se folosesc.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ce au gasit anchetatorii in CASA GROAZEI: 21 de dinti si fragmente OSOASE, in cenusa! (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari.

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

Ce functie a avut Gheorghe Dinca la Spitalul din Caracal

Marian Mitran, managerul Spitalului din Caracal, a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca Gheorghe Dinca, autorul crimelor oribile de la Caracal, ca acesta a ocupat functia de geamgiu in cadrul institutiei, intre.

Criminalul din Caracal ar putea sta dupa gratii doar cativa ani: de ce nu poate fi condamnat pe viata si ce rol au avut parlamentarii

Crimele socante pe care le-a comis Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, au ingrozit o tara intreaga. Dar, chiar si asa, barbatul, daca va fi condamnat, nu va sta foarte mult in spatele gratiilor. Si asta din cauza schimbarilor legislative care au facut legea mult mai blanda pentru persoanele in varsta. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )