Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIME iN SERIE iN CARACAL Parchetul Tribunalului Olt a deschis un dosar penal pentru omor in cazul fetei de 15

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Parchetul Tribunalului Olt a deschis un dosar penal pentru omor in cazul fetei de 15

Un dosar penal pentru omor a fost deschis de Parchetul Tribunalului Olt in cazul uneia dintre victimele ucigasului din Caracal, o adolescenta de 15 ani, informeaza HotNews. ro. De mai bine de zece ore. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL |Parchetul General face verificari la Parchetul Tribunalului Olt (VIDEO)

Parchetul General a dispus verificari la Parchetul Tribunalului Olt in cazul crimelor oribile din Caracal. Este analizat modul in care a actionat procurorul in cazul fetitei rapite miercuri, dar si interventia.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Prefectul din Olt ramane in concediu: Sunt destul de departe, o sa ma gandesc daca imi intrerup vacanta(VIDEO)

Cazul crimelor din serie de la Caracal a ingrozit o tara intreaga. in tot acest timp, prefectul judetului Olt, Petre Silviu Neacsu, se afla insa in concediu. intr-o interventie telefonica in cadrul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS contrazice Politia Romana: Nu noi identificam locul telefonului! (VIDEO)

Primele explicatii ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la cele trei apeluri la 112 facute de adolescenta care a disparut miercuri, in judetul Olt. STS spune ca politia a avut informatie de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )