Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIME iN SERIE LA CARACAL Procurorul care a tinut politistii in fata portii pana la 6 dimineata a fost suspendat din functie de CSM

B1 B1,
CRIME iN SERIE LA CARACAL Procurorul care a tinut politistii in fata portii pana la 6 dimineata a fost suspendat din functie de CSM

Sectia pentru Procurori a CSM a decis joisuspendarea din magistratura a procurorului Cristian Ovidiu Popescu, cel care a coordonat cazul rapirii Alexandrei si a tinut politistii pana la 6 dimineata in fa. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce au descoperit politistii la adresa primita de mama Luizei: Este REVOLTATOR!

Cazul Caracal, din ce in ce mai cutremurator. Mama Luizei a primit, martui, un mesaj in care i se spunea ca fiica sa este in viata. Femeia a sunat la 112 si a pornit impreuna cu politistii spre adresa.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Alexandrei, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Procurorul care s-a ocupat de dosarul privind disparitia Alexandrei, fata ucisa la Caracal, este audiat, luni, la Sectia indrumare si Control din cadrul Parchetului General.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Procurorul care a instrumentat disparitia adolescentei de la Caracal, suspendat din functie

Procurorul de la Caracal care a instrumentat disparitia Alexandrei Macesanu a fost suspendat, joi, d.

Politia Romana, declaratie-soc in cazul crimelor din Caracal: Procurorul a spus ca ar proceda la fel

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane a declarat in exclusivtate la Antena 3 ca procurorul de caz ar actiona la fel daca acest caz ar mai avea loc odata. Am ascultat si eu inregistrarile, am.

Exclusiv: Primele imagini din casa monstrului de la Caracal. Oamenii care au intrat acolo s-au ingrozit

Antena 3 a prezentat primeleimagini infioratoare din Casa Groazei de la Caracal. Iamginile arata inca odata ca Gheroghe Dinca avea mari probleme. Oamenii care au intrat acolo spun ca mizeria e de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )