Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procurorul care a instrumentat disparitia adolescentei de la Caracal, suspendat din functie

România Liberă România Liberă,
Procurorul care a instrumentat disparitia adolescentei de la Caracal, suspendat din functie

Procurorul de la Caracal care a instrumentat disparitia Alexandrei Macesanu a fost suspendat, joi, d. continuă pe România Liberă

CRIME iN SERIE LA CARACAL Procurorul care a tinut politistii in fata portii pana la 6 dimineata a fost suspendat din functie de CSM

Sectia pentru Procurori a CSM a decis joisuspendarea din magistratura a procurorului Cristian Ovidiu Popescu, cel care a coordonat cazul rapirii Alexandrei si a tinut politistii pana la 6 dimineata in fa.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei, cercetat disciplinar

Inspectorii judiciari din cadrul Directiei de inspectie pentru procurori au dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal pentru ex.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Alexandrei, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Procurorul care s-a ocupat de dosarul privind disparitia Alexandrei, fata ucisa la Caracal, este audiat, luni, la Sectia indrumare si Control din cadrul Parchetului General.

Suspendarea procurorului de la Caracal care nu a permis patrunderea politistilor in locuinta suspectului, discutata de CSM

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a CSM discuta, astazi, cererea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei Macesanu si care acum este cercetat disciplinar pentru grava neglijenta. Procurorul este acuzat ca nu a permis patrunderea politistilor in locuinta suspectului inainte de ora 6.

Procurorul din Caracal care nu a permis perchezitia in casa lui Dinca inainte de ora 6.00 a fost suspendat din functie

Procurorul din Caracal care nu le-a permis politistilor sa patrunda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00 a zilei de vineri a fost suspendat din functie pe durata cercetarii disciplinare desfasurate in cazul sau de catre Inspectia Judiciara, a decis joi Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Ancheta inspectorilor judiciari vizeaza exercitarea functiei cu grava neglijenta de catre procurorul Cristian Popescu, iar CSM a apreciat ca procedura disciplinara desfasurata in cazul procurorului este de natura sa aduca atingere prestigiului justitiei.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Procurorul care nu a permis descinderea in casa presupusului ucigas de la Caracal ar putea fi suspendat

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa discute, joi, suspendarea din functie a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )