Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful STS a demisionat: Demisia nu a fost depusa ca urmare a existentei unei sincope, inadvertente sau a celei mai mici umbre de vinovatie

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a luat act de demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, potrivit B1 TV, care citeaza un anunt al Administratiei Prezidentiale. Seful.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra. Seful DIICOT: Functioneaza ca o soba

Seful DIICOT a vorbit despre butoiul din casa lui Gheorghe Dinca unde au fost gasite ramasite si cateva obiecte ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Macesanu. Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra Vineri, politistii au gasit in casa criminalului din Caracal haine arse intr-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse .

Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Seful DIICOT: Suspectul a dat declaratii confuze

Felix-Olivier Banila, procuror sel al DIICOT a facut o serie de declaratii care anuleaza toate supozitiile de pana acum din cazul Caracal. Acesta a asigurat doar ca nu va fi neglijata nicio pista in cazul crimelor. Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Nu avem dovezi ca fetele sunt moarte Procurorul sef al Directiei de Investigare a .

Seful DIICOT nu exclude varianta ca fetele disparute din Caracal sa fie in viata. Victimele nu se afla in curtea lui Dinca

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri cu privire la cazul din Caracal ca perchezitiile din curtea inculpatului au fost finalizate si ca victimele nu se afla acolo. Pana nu avem informatii certe ca una sau ambele victime au fost omorate, nu putem neglija varianta ca ar fi in viata, a declarat acesta. Acesta a spus ca se cauta dovezi concrete si ca anchetatorii nu se pot baza doar pe declaratiile lui Dinca.

Seful DIICOT: Nu avem nici concluzii preliminare despre fragmentele osoase gasite la Caracal. Cele doua fete au fost date in urmarire nationala si internationala (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca pana in prezent, nu exista nici macar niste concluzii preliminare cu privire la fragmentele osoase care au fost gasite in curtea lui Gheorghe Dinca,.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Seful DIICOT: Astazi nu am desfasurat nicio perchezitie domiciliara

Seful DIICOT Felix Banila a declarat ca procurorii nu au efectuat miercuri nicio perchezitie domicil.

Seful Comisiei anticoruptie din Bulgaria a demisionat! Ar fi achizitionat un apartament de lux cu pret de nimic

Seful Comisiei anticoruptie din Bulgaria, Plamen Gheorghiev, a demisionat, miercuri, in urma unui scandal de coruptie Gheorghiev este acuzat ca si-a achizitionat un apartament de lux la pret.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )