Libnet.ro
UNICEF

11:00

Criminalul din Brasov, gest sinistru dupa crima. Ce le-a facut cadavrelor la cateva secunde dupa ce le-a luat viata

Antena3 Antena3,
Criminalul din Brasov, gest sinistru dupa crima. Ce le-a facut cadavrelor la cateva secunde dupa ce le-a luat viata

Noi dezvaluiri ies la iveala despre tripla crima din Brasov, pe masura ce ancheta inainteaza. Criminalul din Brasov, gest sinistru dupa crima. Dupa ce si-a omorat sotia si cei doi copii, Florin Buliga a imortalizat. continuă pe Antena3

Criminalul din Brasov citeste Biblia dupa gratii si s-a apucat sa isi scrie memoriile (VIDEO)

Criminalul din Brasov care a ingrozit o tara intreaga urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se afla daca a avut discernamant in momentul in care a comis triplul asasinat. Pana atunci i.

Criminalul din Brasov si-a facut selfie cu cadavrele

Florin Buliga, autorul crimei din Brasov care a ingrozit o tara intreaga, si-a facut selfie cu cadavrele. Anchetatorii au gasit in telefonul barbatului selfie-uri facute de acesta dupa ce si-a.

Criminalul din Brasov spune ca a fost bantuit mereu de cuvintele mamei. Femeia l-a blestemat inainte sa moara

Florin Buliga, autorul crimei din Brasov care a ingrozit o tara intreaga, le-a marturisit anchetatorilor si avocatului sau ca a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe cand el avea 14 ani, pentru ca.

Dezvaluire incredibila despre criminalul din Brasov. inainte de a muri, mama sa i-a spus...

Florin Buliga, criminalul care si-a ucis intreaga familie, sotia si cei doi copii, la Brasov, le-a marturisit atat anchetatorilor, cat si avocatului sau, ca a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe.

JURNALUL triplului ASASIN din Brasov. Care au fost PRIMELE GANDURI ale CRIMINALULUI dupa ce si-a MACELARIT SOTIA si cei doi COPII! Cutremurator: Ce a putut sa scrie ...

Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a marcat pe toata lumea. Criminalul si-ar fi notat gandurile intr-un carnetel, la scurt timp dupa ce si-a ucis familia.

Primele cuvinte ale criminalului din Brasov dupa ce si-a macelarit familia. Sa le fie sufletul usor! Cutitul a intrat pana la capat

Un presupus jurnal al criminalului din Brasov a fost descoperit si urmeaza sa fie expertizat. Acesta ar fi notat pe o foaie primele cuvinte dupa ce si-a macelarit familia. Astazi Stefan, Monica si.

Ai aflat? Ce s-a intamplat cu batranul din Brasov, snopit de doi tineri intr-un pasaj subteran

Dumitru Neculai, batranul de 66 de ani din Brasov care a fost batut crunt de doi tineri intr-un pasaj subteran dn Brasov, este pe cale sa isi schimbe viata. Citeste continuarea.

Fostul angajator al batranului din Brasov batut crunt: Mi-e mila de cei care au dat bani pentru el. Vor fi dezamagiti, cum am fost si eu

Drama lui Dumitru Neculai, batranul batut crunt intr-un pasaj din Brasov, a cutremurat o tara intreaga, iar un medic a reusit chiar sa stranga o suma consistenta de bani pentru a-l ajuta. Se pare, insa,.

Mama criminalului din Brasov a murit blestemandu-l! Detalii SOCANTE ies la iveala

Florin Buliga, autorul crimei din Brasov care a ingrozit o tara intreaga, le-a marturisit anchetatorilor si avocatului sau ca a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe cand el avea 14 ani, pentru ca.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )