Libnet.ro
UNICEF

20:30

Criminalul romancei de 19 ani ucise in Italia a fost gasit si arestat de politisti

Antena3 Antena3,
Criminalul romancei de 19 ani ucise in Italia a fost gasit si arestat de politisti

Criminalul romancei Mariana Tudor Szekeres, o tanara de 19 ani ucisa in Italia, a fost gasit de politisti si arestat. Barbatul de 39 de ani a ucis-o pe prostituata romanca in mai 2016 si de atunci. continuă pe Antena3

Crima care SOCHEAZA Romania! A fost gasit MORT: Totul era intors pe dos

Caz socant la Bistrita! Un barbat de 71 de ani a fost gasit mort in apartamentul sau, legistii suspectand un caz violent de crima. Batranul a fost gasit pe dusumea fara suflare, pe jumatate.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

Crestinii sunt in doliu! Calugarul a fost gasit MORT. Care sunt primele date din ancheta

Caz socant la o manastire din Prahova. Un calugar a fost gasit mort in chilia sa. Macabra descoperire a fost facuta miercuri dimineata. Din primele informatii, calugarul s-ar fi spanzurat la.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

Kristoff St. John, cunoscut din Tanar si nelinistit, a fost gasit mort. Care ar fi cauza mortii actorului de 52 de ani

Actorul american Kristoff St. John, in varsta de 52 de ani, celebru pentru rolul din serialul de succes Tanar si nelinistit/ Young and Restless, a fost descoperit mort, duminica, in locuinta sa din San Fernando Valley, potrivitTMZ.

Tragedie in Buzau! Un fost politist a fost gasit spanzurat in locuinta parintilor

Un fost politist din Buzau, de 50 de ani, a fost gasit fara suflare intr-o anexa a locuintei parintesti. Fostul subofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna Buzau a decis sa-si i.

Un fost spion a fost gasit spanzurat la Braila

Un fost spion in varsta de 50 de ani a fost gasit spanzurat in Braila. Omul locuia la parintii sai si a fost descoperit fara viata de acestia, intr-o magazie. Barbatul a fost subofiter la.

Turisti surprinsi de avalansa n Muntii Calimani. Unul dintre ei a fost gasit decedat de echipele de salvamontisti

Trei turisti au fost surprinsi de o avalansa, iar unul dintre ei a murit, in Masivul Calimani, in timp ce faceau o drumetie cu snowmobile. Accidentul s-a produs in acelasi loc in care, in urma cu doi ani, o avalansa a surprins doi salvamontisti, potrivit Mediafax.

Un cadavru a fost gasit in epava avionului prabusit in ocean, in care se afla fotbalistul Sala: Statea pe scaun

Echipa care investigheaza prabusirea avionului in care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anuntat ca in interiorul epavei gasite pe fundul Canalului Manecii a fost identificat primul cadavru. Imaginea data.

Sfarsit tragic pentru baiatul dat disparut in Salajean. Copilul a fost gasit inecat

Descoperire macabra in lacul Varsolt, iar cele mai negre previziuni ale unor parinti disperati s-au adeverit. Trupul unui baiat a fost zarit, plutind, de catre o persoana care lucra la baraj. Acesta a sunat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )