Libnet.ro
UNICEF

09:31

Kristoff St. John, cunoscut din Tanar si nelinistit, a fost gasit mort. Care ar fi cauza mortii actorului de 52 de ani

Adevărul Adevărul,
Kristoff St. John, cunoscut din Tanar si nelinistit, a fost gasit mort. Care ar fi cauza mortii actorului de 52 de ani

Actorul american Kristoff St. John, in varsta de 52 de ani, celebru pentru rolul din serialul de succes Tanar si nelinistit/ Young and Restless, a fost descoperit mort, duminica, in locuinta sa din San Fernando Valley, potrivitTMZ. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

Un renumit actor din Tanar si nelinistit a fost descoperit mort

Actorul american Kristoff St. John, celebru pentru rolul din serialul de succes Tanar si nelinistit/ Young and Restless, a fost descoperit mort, duminica, in locuinta sa din San Fernando Valley, potrivit.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

Avionul care il transporta pe EMILIANO SALA a fost gasit in Canalul Manecii

Avionul care il transporta la Cardiff pe atacantul Emiliano Sala a fost gasit, conform unui anunt primit de familia jucatorului. Cautarile au continuat duminica in Canalul.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

Incendiu la o casa din localitatea 2 Mai. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, in noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind si in prezent pentru.

DOLIU! Un celebru actor a fost gasit fara suflare in propria casa (FOTO)

Kristoff St. John, actorul din serialul Tanar si nelinistit, s-a stins din viata la varsta de 52 de ani. Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit in casa lui din San Fernando Valley,.

Un cadavru a fost gasit in epava avionului prabusit in ocean, in care se afla fotbalistul Sala: Statea pe scaun

Echipa care investigheaza prabusirea avionului in care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anuntat ca in interiorul epavei gasite pe fundul Canalului Manecii a fost identificat primul cadavru. Imaginea data.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )