Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Caracal: Eu am mari dubii. Dinca este un bolnav psihic, cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa (VIDEO)

B1 B1,
Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Caracal: Eu am mari dubii. Dinca este un bolnav psihic, cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa (VIDEO)

Ipoteza ca Alexandra Macesanu sa fi fost arsa chiar in curtea lui Gheorghe Dinca naste inca semne de intrebare din partea specialistilor. Criminologul Dan Antonescu, invitat in platourile B1 TV, a spus ca de. continuă pe B1

Rares Bogdan, despre cazul Caracal: Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate clanuri interlope controleaza politicienii PSD si ALDE?

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, sustine ca in cazul de la Caracal se incearca acoperirea unor urme care duc spre clanuri mafiote cu legaturi la varful PSD.

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina la ocazie.

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizatjoi seara, la Punctul de intalnire, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei,.

Adina Alberts, noi declaratii dupa textul viral despre cazul Caracal: Fete din Romania sunt trimise clientilor excentrici din Europa

Chirurgul estetician Adina Alberts a explicat pentru Adevarul ce a determinat-o sa publice scrisoarea deschisa adresata premierului Viorica Dancila, text care s-a viralizat, in contextul tragediei de la Caracal.

Stirile ProTV: Romania, stii bine, EPISODUL VI: Ovidiu Oanta si Rares Nastase, despre cazul de la Caracal

Cazul de la Caracal este analizat in noul podcast de Ovidiu Oanta si Rares Nastase. Ce urmeaza? Din mijlocul evenimentelor uneori se vede cel mai clar ce e de facut pentru ca o situatie ca cea de la Caracal sa nu se mai repete.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Purtatorul de cuvant al IGPR, despre cazul Caracal: inca din 26 iulie, la fata locului, au fost identificate urme de sange si fire de par (VIDEO)

Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, faptul ca inca din 26 iulie, in prima.

Stelian Tanase, despre cazul Caracal: Liderii PSD sunt amestecati in porcaria asta. E un dosar al complicitatilor vinovate dintre Politie si interlopi, la care se adauga politicienii aferenti

Analistul politic Stelian Tanase comenteaza cazul Caracal, intr-un articol pe blogul personal, in care vorbeste despre existenta a doua anchete: una a crimei propriu-zise si alta referitoare la coruptia din.

Ion Cristoiu, despre cazul de la Caracal: E teoria asasinului singuratic, cea mai comoda teorie pentru orice sistem

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre cazul socant de la Caracal. Sunt sute de informatii pe surse. Fiecare site considera ca are sursele sale judiciare, a spus Cristoiu. Exista o.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )