Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Hotnews Hotnews,
 Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina la ocazie. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizatjoi seara, la Punctul de intalnire, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei,.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context Am slujit institutia de la 8.00 dimineata pana la miezul noptii

Ecaterina Andronescu sustine ca declaratiile care au dus la demiterea sa din functia de ministru al Educatiei au fost interpretate intr-o maniera absolut scoasa din context, fara niciun fel de legatura cu ceea ce a gandit ea. Ea a mai spus, vineri seara, ca i se pare oarecum mai nepotrivit sau neobisnuit ca a aflat din presa despre decizia premierului Viorica Dancila.

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a apreciat vineri ca declaratiile care au dus la demiterea sa au capatat o interpretare absolut scoasa din context si a mentionat ca i se pare mai.

Procurorul-sef al DIICOT, declaratii despre cazul Caracal: Nu avem concluzii cu privire la testele ADN. Fetele sunt cautate in continuare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Felix Banila, face declaratii despre cazul de la Caracal. Am convocat aceasta conferinta pentru.

FELIX BANILA, DESPRE CAZUL CARACAL: Nu avem nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, astazi, ca suspectul in cazul de la Caracal a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Rares Bogdan, despre cazul Caracal: Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate clanuri interlope controleaza politicienii PSD si ALDE?

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, sustine ca in cazul de la Caracal se incearca acoperirea unor urme care duc spre clanuri mafiote cu legaturi la varful PSD.

Fifor, despre cazul Caracal: Toti cei vinovati vor plati, ca nimeni nu incearca sa ascunda absolut nimic

Mihai Fifor a declarat ca nimeni nu incearca sa ascunda nimic in cazul de la Caracal, precizand ca toti cei vinovati vor plati. Reactia vine dupa ce deputatul PNL Adrian Saftoiu a spus ca a ascultat inregistrarile la 112 cu Alexandra si nu mai crede nimic din ce i se serveste public, transmite Mediafax.

Adina Alberts, noi declaratii dupa textul viral despre cazul Caracal: Fete din Romania sunt trimise clientilor excentrici din Europa

Chirurgul estetician Adina Alberts a explicat pentru Adevarul ce a determinat-o sa publice scrisoarea deschisa adresata premierului Viorica Dancila, text care s-a viralizat, in contextul tragediei de la Caracal.

Peter Eckstein-Kovacs, despre cazul Caracal: Atitudinea de macho a unor politisti este incredibila

Gestionarea cazului Caracal a fost catastrofala, declara la RFI avocatul Peter Eckstein-Kovacs, fost senator UDMR. El critica aerul de superioritate, de macho al politistilor fata de Alexandra, fata care se presupune ca a fost ucisa de Gheorghe Dinca si fata de familia adolescentei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )