Libnet.ro
UNICEF

07:15

Crin Antonescu despre exploatarea gazelor de sist: Comunicarea este cruciala in astfel de cazuri.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu despre exploatarea gazelor de sist: Comunicarea este cruciala in astfel de cazuri.

Crin Antonescu sustine ca in cazul protestelor de la Pungesti privind exploatarea gazelor de sist, comunicarea este foarte importanta. Trebuie sa spunem care este avantajul Romaniei, a declarat Crin Antonescu, la B1TV. Acordarea unei licente este o chestiune care tine de Gurven. Trebuie sa spunem oamenilor foarte clar, mai mult decat lucrurile generale pentru ca cu cat dai mai multe detalii, cu atat esti mai convingator. Trebuie sa stim si sa spunem tot ceea ce stim pana la capat. Eu nu . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre exploatarea gazelor de sist, azi, la Sinteza Zilei

In aceasta seara, Victor Ponta este invitatul special al lui Mihai Gadea. Premierul vine la Sinteza Zilei pentru a raspunde celor mai fiebinti intrebari ale momentului: are Romania nevoie sa exploreze si mai.

Proteste violente in Canada fata de exploatarea gazelor de sist

Autoritatile din provincia New Brunswick din estul Canadei au arestat 40 de oameni joi, dupa ce acestia au blocat o autostrada si au incendiat mai multe masini, protestand fata de exploatarea gazelor sist in regiune.

Crin Antonescu, despre criticile PSD: Fratilor, nu asa, pentru ca nu v-ati gasit omul (VIDEO)

CrinAntonescu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu, de pe B1 TV despre problemele aparute in USL in urma criticilor aparute la adresa sa. Au fost atacuri.

Crin Antonescu: Comunicarea este cruciala in exploatarea gazelor de sist (VIDEO)

CrinAntonescu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de pe B1 TV, despre exploatarea gazelor de sist, precum si de protestele organizate la Pungesti. Acordarea unei .

Sute de persoane au protestat in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist de catre Chevron

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist, informeaza publicatia GlobalPost, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu, despre vizita lui Ponta in SUA: E foarte important ce va discuta cu reprezentantii marilor companii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a aratat entuziasmat de vizita premierului Victor Ponta in SUA, declarand ca evenimentul va putea fi cantarit in functie de rezultatul discutiilor pe care premierul le va avea cu reprezentantii marilor companii americane, printre care si Chevron.

Ponta sustine ca nu si-a schimbat pozitia fata de exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, vorbind despre protestul de la Pungesti, ca nu si-a schimbat pozitia privind exploatarea gazelor de sist, deoarece pentru Romania este foarte important sa fie independenta.

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume

Mii de persoane protesteaza sambata in Franta, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania, cu ocazia Zilei Mondiale Anti Fracturare Hidraulica, relateaza Le Monde.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )