Libnet.ro
UNICEF

08:15

Crin Antonescu: Harjoana dintre Ponta si Dragnea e doar o penibila rafuiala de mahala

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Harjoana dintre Ponta si Dragnea e doar o penibila rafuiala de mahala

Harjoana dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea reprezinta doar o penibila rafuiala de mahala, care nu rezolva problema statului paralel, a afirmat marti fostul presedinte al PNL Crin. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibila rafuiala de mahala

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu spune ca fotografiile aratate de Victor Ponta in ultimele zile nu dovedesc nimic si reprezinta o cadere in ridicol, considerand ca scandalul intre cei doi e o penibila rafuiala de mahala.

Antonescu, despre disputa fotografiilor cu Dragnea: Este o penibila rafuiala de mahala. Ceea ce se ntmpla nu este de natura sa ma ispiteasca sa revin n politica

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu spune ca disputa dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea pe tema fotografiilor cu fostul sef al SRI este o penibila rafuiala de mahala. El a adaugat ca problema este una serioasa pentru ca a existat un amestec nesanatos intre politicieni si anumite institutii, dar nimeni nu dezbate pe fond. El a adaugat, la Digi 24, ca ceea ce se intampla nu este de natura sa il faca sa revina in politica.

Ce spune Crin Antonescu despre o posibila revenire a sa in politica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu spune ca nu se simte tentat sa revina pe scena politica. Fostul lider liberal spune ca temele majore din politica sunt evitate, cand nu sunt ascunse. Se duce un.

Crin Antonescu, despre proteste: Ziua de 10 august prezinta niste ciudatenii

Autoritatile de la Bucuresti nu au avut o reactie imediat dupa protestele din 10 august, a declarat marti fostul presedinte al PNL Crin Antonescu. El a afirmat ca, in contextul in care se dau unii pe altii pe.

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

Traian Basescu, despre scandalul pozelor Ponta- Dragnea: Foarte interesant ar fi sa ne spuna ce faceau la intalnirile saptamanale de la sediile SRI (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV fotografiile facute acum publice de Victor Ponta in care se arata apropierea dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste dusmanii sai.

Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Editie speciala, o teorie incendiara legata de impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul PSD a spus foarte clar ca usa sa este tot timpul.

Firea ii raspunde lui Dragnea:Doar el stie de ce nu a vrut ca eu sa am realizari la Bucuresti. Eu nu am vorbit de plecarea PSD-ALDE de la guvernare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca Liviu Dragnea a vrut sa-i faca probleme prin blocarea proiectelor si a subliniat ca liderul PSD ar putea sa incerce prin jocuri de culise sa pregateasca excluderea sa din partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )