Libnet.ro
UNICEF

13:00

Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale

Niels Schnecker va fi directorul de campanie al lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale. Confirmarea a venit printr-un comunicat de presa, semnat chiar de presedintele liberalilor, dupa mai bine de o.

Realizatorul TV Niels Schnecker va conduce campania pentru prezidentiale a lui Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Niels Schnecker va fi seful campaniei prezidentiale a lui Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Cine va fi directorul de campanie al lui Antonescu la alegerile prezidentiale.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3, Niels Schnecker, va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis vineri de PNL, Antonescu a argumentat aceasta alegere prin compatibilitatea viziunilor politice si a succeselor inregistrate de Niels Schnecker in campaniile electorale desfasurate in Statele Unite ale Americii. In comunicatul PNL se .

Crin Antonescu: Daca PC este nemultumit de protocolul cu PNL poate sa plece.

Presedintele PNL, Crin Antonescu invita PC sa paraseasca USL, daca este nemultumit de colaborarea cu PNL. Daca Partidul Conservator este nemultumit, poate sa plece. Constructia USL nu sta in Partidul Conservator, iar daca unii prin PC isi imagineaza ca cineva din PNL sau eu, ca presedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate in a spune clar lucrul acesta, se inseala amarnic, a spus Crin Antonescu, dupa sedinta conducerii PNL. Presedintele PNL a punctat ca USL .

Politic show: Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator; Noua Constitutie, un cartof fierbinte pentru USL; Circa 40 de primari din Constanta si-ar putea pierde functia; Macovei acuza USL de lichidarea luptei anticoruptie

Vasile Blaga, scos la tabla de seniorii democrat-liberali. Palatul Parlamentului a fost luat cu asalt de pensionari. Nu au venit sa viziteze cladirea, ci sa-si aleaga o noua conducere. Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator. El a fost devansat de cinci colegi, intre care Varujan Vosganian. Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei.

Topul celor mai lenesi senatori: Crin Antonescu a fost devansat

Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei. Crin Antonescu, liderulPNL, a reusit sa-si treaca in cont prima dovada ca lucreaza, ca nu este lenesul absolut din Senat.

Traian Basescu i-a multumit lui Crin Antonescu pentru ca il va reprezenta la ceremonia de aderare a Croatiei la UE

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, dupa reuniunea Consiliului European, ca l-a rugat pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, sa-l reprezinte la ceremonia de aderare a Croatiei la Uniunea Europeana care va avea loc la Zagreb duminica seara, iar acesta a acceptat.

Emil Boc: Crin Antonescu este un ignorant al Constitutiei si sfideaza Curtea Constitutionala

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, este un ignorant alConstitutiei si ca sfideaza statul de drept prin atacurile la adresa Curtii Constitutionale,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )