Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai lenesi senatori: Crin Antonescu a fost devansat

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai lenesi senatori: Crin Antonescu a fost devansat

Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei. Crin Antonescu, liderulPNL, a reusit sa-si treaca in cont prima dovada ca lucreaza, ca nu este lenesul absolut din Senat. continuă pe Adevărul

FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete in 2013. Vezi cine e pe primul loc.

Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax. In ultimii doi ani, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea in acest top. Totodata, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita regina talk-show-urilor, se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume Nu exista nimeni altcineva cu atat de multa consistenta si putere, a declarat .

Topul celor mai bine vandute jocuri din prima parte a acestui an

Prima parte a anului a coincis cu lansarea pe piata a mai multor titluri mult asteptate de gamerii inraiti, printre cele mai populare genuri numarandu-se cele sportive, shooterele sau cele de aventuri. Lista completa a celor mai vandute jocuri din.

Business Report: Rosia Montana are acceptul tuturor pentru a incepe. Se oficializeaza in scurt timp (surse); Topul celor mai mari santiere private din Bucuresti; Asigurarile sociale au trecut pe minus pentru a reface deficitul la bugetul consolidat

Industriasii vor sa decaleze cu 30 de luni calendarul scumpirilor la gaze si energie, agreat de Romania cu FMI si UE. Liderii mai multor. Miliardul ingropat in inchiderea minelor. Peste 550 de mine si cariere au fost sau se afla in proces de inchidere si ecologizare, in ultimii ani zece ani.

FOTO Topul celor mai puternici actori de la Hollywood

Angelina Jolie este cea mai puternica actrita din America, in timp ce Hugh Jackman domina topul actorilor, potrivit revistei Forbes.

Topul Forbes al celor mai influente celebritati din lume in 2013

Editorii revistei Forbes au publicat topul celor mai influente celebritati din lume pentru anul 2013, printre acestea aflandu-se Lady Gaga, Steven Spielberg si prezentatoarea TV Oprah Winfrey.

Crin Antonescu: Sentimentul meu a fost ca Daniel Constantin e mult mai apropiat de PSD

Crin Antonescu da vina pe Daniel Constantin pentru esecul Aliantei de Centru Dreapta PNL-PC. Presedintele PNL atrage atentia ca liderul conservatorilor pare mult mai apropiat de Partidul Social Democrat decat de.

Crin Antonescu: Sentimentul meu a fost ca Daniel Constantin e mult mai apropiat de PSD

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat ca sentimentul sau este ca actualul lider al Partidului Conservator, Daniel Constantin, este mai apropiat de PSD si nu s-a aratat deranjat de perspectiva unei aliante intre PC si PSD.

Crin Antonescu prezice apropierea PC de PSD.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca liderul PC, Daniel Constantin este mai apropiat de PSD si i-a invitat pe conservatori sa oficializeze relatia cu social-democratii. Crin Antonescu a comentat, intr-o emisiune a postului Antena 3, situatia Aliantei de Centru Dreapta ACD) , dupa ce liderii conservatori au reclamat ca alianta dintre PNL si PC nu functioneaza. E o chestiune la care o sa raspundem impreuna, si noi si conservatorii. Faptul ca nu a functionat ACD are niste explicatii.

Crin Antonescu: Daca PC este nemultumit de protocolul cu PNL poate sa plece.

Presedintele PNL, Crin Antonescu invita PC sa paraseasca USL, daca este nemultumit de colaborarea cu PNL. Daca Partidul Conservator este nemultumit, poate sa plece. Constructia USL nu sta in Partidul Conservator, iar daca unii prin PC isi imagineaza ca cineva din PNL sau eu, ca presedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate in a spune clar lucrul acesta, se inseala amarnic, a spus Crin Antonescu, dupa sedinta conducerii PNL. Presedintele PNL a punctat ca USL .

Crin Antonescu: Curtea Constitutionala si-a depasit atributiile prin decizia privind pragul la referendum

Prin decizia in privinta pragului la referendum, Curtea Constitutionala si-a excedat atributiile, luand o hotarare fara precedent, a declarat joi presedintele PNL, Crin Antonescu. Curtea Constitutionala,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )