Libnet.ro
UNICEF

17:30

Crin Antonescu: Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca nu este interesat, sub nicio forma, de revenirea la conducerea PNL, mentionand ca asta nu inseamna ca ii este indiferenta soarta. continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL / Victor Ponta a fost ucis sau s-a sinucis politic

Crin Antonescu a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca nu este interesat de revenirea la conducerea PNL si considera ca Victor Ponta a primit o lovitura foarte grava spre fatala prin pierderea alegerilor prezidentiale.

Antonescu: Nu sunt interesat, sub nicio forma, de revenirea la conducerea PNL

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, afirma, intr-un interviu pentru Gandul, ca nu este interesat, sub nicio forma, de revenirea la conducerea PNL, mentionand ca asta nu inseamna ca ii este.

Crin Antonescu, invitat la Realitatea TV, de la ora 20.00

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 00, la Realitatea TV, in emisiunea Prime Time News.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Reactia NEASTEPTATA a lui Crin Antonescu, la iesirea din cabina de vot

Crin Antonescu, fostul lider PNL si fostul candidat la prezidentiale din partea USl, a declarat la iesirea din cabina de vot ca nu a votat cu nimic special. Fostul lider PNL a plecat de la sectia de votare fara.

Crin Antonescu a votat cu o ora mai devreme decat momentul anuntat de PNL

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminica dimineata, la o sectie de votare din Capitala, cu aproape o ora mai devreme decat momentul anuntat presei prin intermediul PNL, relateaza.

Declaratia lui Crin Antonescu dupa vot

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminica dimineata, la o sectie de votare din Capitala, cu aproape o ora mai devreme decat momentul anuntat presei prin intermediul PNL, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: Prezidentialele de duminica, istorice. L-am felicitat pe Klaus Iohannis

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat, intr-un interviu pentru gandul. info, ca se bucura de succesul lui Klaus Iohannis, afirmand ca victoria a fost asigurata mai ales de faptul ca acesta nu era.

Crin Antonescu, prima aparitie dupa alegerile prezidentiale: Victor Ponta este un om politic distrus

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat marti seara la Realitatea TV ca premierul Victor Ponta este distrus politic.

Mircea Ionescu Quintus, despre Crin Antonescu: Daca nu se izola era sigura sansa lui la functia de presedinte al PNL

Presedintele de onoare ale Patidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni, pentru B1 TV, intrebat despre viitorul rol al lui Crin Antonescu in stuctura de conducere a PNL ca daca nu s-ar fi.

Radu Banciu: Crin Antonescu are niste pilde impresionante, exact ca omul care e pe duca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile lui Crin Antonescu referitoare la alegerilre prezidentiale. Cacarau are niste pilde impresionante, exact ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )