Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristi Borcea traieste un cosmar. Este tot mai greu de divortat

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea traieste un cosmar. Este tot mai greu de divortat

Desi vrea sa scape repede de Alina, pentru a se arunca in bratele Valentinei Pelinel, Cristi Borcea se pare ca trebuie sa mai astepte. Si asta pentru ca judecatorii asteapta ca atat partenera sa. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Valentina Pelinel! Cristi Borcea nu divorteaza inca

Se viseaza un barbat liber, dar drumul se anunta lung si anevoios! Cristi Borcea a asteptat vineri 14 octombrie), in spatele gratiilor celulei de la Poarta Alba, o decizie a judecatorilor cu privire la.

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu.

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc: Guvernul a interzis accesul in zona (VIDEO)

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc. Este intinsa cat Bucurestiul, insa Guvernul a interzis accesul in zona. Insula ofera peisaje deosebite, dar, cel putin pentru mo.

VIDEO O vedere din satelit asupra uneia dintre cele mai greu accesibile destinatii din lume: capitala Coreei de Nord

Statia Spatiala Internationala a oferit in aceasta saptamana o privire rara asupra unuia dintre cele mai izolatee orase din lume: capitala Coreei de Nord, Phenian, cu ajutorul unei camere cu rezolutie foarte mare numita Iris, relateaza iflscience. com.

Asta este cea mai tare combinatie de taste! O sa iti para rau ca nu ai folosit-o pana acum

Daca tot pierdem din ce in ce mai mult timp scriind documente, emailuri si postari pe Facebook, sunt utile aceste de scurtaturi de taste in windows pentru o eficienta sporita. Indiferent daca vreti sa.

Frig de crapa pietrele! Vremea se raceste tot mai mult

Noapte friguroasa in mai multe zone din tara. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc unde s-au inregistrat minus 6 grade Celsius, dar temperaturile au ramas la limita inghetului in mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )