Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cristi Danilet desfiinteaza propunerea lui Tudorel Toader privind revizuirea condamnarilor definitive: Ideilea astea sunt TRASNITE!

B1 B1,
Cristi Danilet desfiinteaza propunerea lui Tudorel Toader privind revizuirea condamnarilor definitive: Ideilea astea sunt TRASNITE!

Judecatorul Cristi Danilet reactoneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoalele. continuă pe B1

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Un fost presedinte CSM, despre OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Nu e o chestiune care poate fi expediata atat de rapid cum face Tudorel Toader

Horatius Dumbrava, fost presedinte CSM, reactioneaza dupa anuntul lui Tudorel Toader privind adoptarea unei OUG pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoale. Judecatorul considera ca ar mai.

Judecatorul Cristi Danilet, despre ordonanta lui Toader privind revizuirea sentintelor: ntreaga magistratura e siderata de afirmatiile ministrului Justitiei. E halucinant la ce asistam

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca propunerea ministrului Justitiei privind o OUG pentru revizuirea dosarelor bazate pe protocoale si interceptari este o trasnaie, iar intreaga magistratura este siderata de afirmatiile lui Tudorel Toader. Aprecierile au fost facute de Danilet intr-o interventie la Digi 24, ulterior unei postari pe Facebook in care a sustinut ca dosarele in care s-au pronuntat sentinte definitive mai pot fi redeschise pe calea extraordinara de atac numita revizuire decat pentru motive aparute ulterior. Or, nu pot fi inventate cazuri de revizuire noi decat pentru dosare. noi, a precizat el.

Cristi Danilet ii ia la misto pe participantii la Untold: Sa fiti O.I (organisme inteligente) si... poate nu ne vedem!

Judecatorul Cristi Danilet le-a transmis un mesaj celor care vor participa la Festivalul Untold. Magistratul le atrage atentia tinerilor ca el este programat ca judecator de drepturi si libertati la Tribunalu.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Tudorel Toader: Si eu sunt curios sa vad motivele pentru care Serbia a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a spus ca nu a primit documente privind refuzul de extradare a lui Sebastian Ghita, insa le asteapta pentru a vedea motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, subliniind ca judecatorii din Serbia au avut in vedere aspecte ce vizeaza procedura, nu fondul cauzei, relateaza Mediafax.

Toti cei patru procurori, descalificati de Tudorel Toader

Ministrul justitiei Tudorel Toader a ales sa nu nominalizeze niciunul dintre cei patru candidati care au participat la concursul pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Toader nu a fost impresionat de planurile de management depuse de procurorii Marius Iacob, Cristian Lazar, Elena Grecu si Florentina Mirica, sustinand ca ele nu reflecta situatia actuala cu care se confrunta DNA si nici solutiile necesare pentru rezolvarea problemelor.

Procurorul care cere demisia lui Tudorel Toader: Pentru pastrarea reperelor mele morale, simt nevoia sa fac macar asta

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de ultimele actiuni ale ministrului Tudorel Toader, text in care la final cere demisia ministrului Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )