Libnet.ro
UNICEF

14:00

Procurorul care cere demisia lui Tudorel Toader: Pentru pastrarea reperelor mele morale, simt nevoia sa fac macar asta

Adevărul Adevărul,
Procurorul care cere demisia lui Tudorel Toader: Pentru pastrarea reperelor mele morale, simt nevoia sa fac macar asta

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de ultimele actiuni ale ministrului Tudorel Toader, text in care la final cere demisia ministrului Justitiei. continuă pe Adevărul

Protest pe termen NEDETERMINAT la un penitenciar! Se cere DEMISIA lui Tudorel Toader: Ministerul refuza sa ne platesca orele suplimentare

Protest la Penitenciarul din Botosani, pe termen nedeterminat! Cei 175 de angajati ai inchisorii, care fac parte din Sindicatul Novo Legis, sunt extrem de suparati ca nu le sunt platite orele.

Greva pe termen nelimitat la Penitenciarul Botosani. Gardienii reclama ca nu se simt in siguranta si cer demisia lui Tudorel Toader

Gardienii de la Penitenciarul Botosani au intrat in greva pe termen nelimitat. Acestia refuza sa mai faca ore suplimentare si alte activitati care nu sunt prevazute in fisa postului. intr-o etapa ulterioara, angajatii Penitenciarului ameninta ca nu vor mai veni efectiv la serviciu daca, pana la aceea data, nu vor fi asigurate conditiile de siguranta cerute. Totodata, acestia au cerut demisia ministrului Tudorel Toader.

Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Procuroarea Antonia Diaconu cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza de manipulare, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat in urma cu o zi ca doreste o OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date in baza protocoalelor si a criticat procurorii sefi care accepta invitatii venite de la ambasade.

Revolta printre procurori, dupa ultimele declaratii ale lui Tudorel Toader: Se cere demisia ministrului Justitiei

Recentele declaratii ale ministrului Justitiei Tudorel Toader starnesc revolta procurorilor. Unii dintre ei cer chiar demisia ministrului, dupa ce acesta a anuntat epurari la DNA, i-a indemnat pe condamnatii.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, afirmand la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii. Ministrul a facut referire la pozitia lui Augustin Lazar care a sustinut ca procedura de revocare a sefei DNA a fost nelegala.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general Augustin Lazar a avut partipriuri: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii, potrivit Agerpres.

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )