Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj

România Liberă România Liberă,
Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1. continuă pe România Liberă

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, sub acuzatia de ultraj, dupa mai multe ore de audieri, transmite News. ro.

Cristian Boureanu, arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, in aceasta dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Scandalul a inceput dupa ce masina lui Boureanu a fost oprita in trafic

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Presedintele Sindicatului politistilor: Prieteni din anturajul lui ar incerca sa impiedice masurile de retinere

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

VIDEO Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi insultat si ar fi lovit doi politisti de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce, noapte trecuta, ar fi insultat si lovit politisti de la Rutiera. El a fost incatusat si dus la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiat insa aici i s-a facut rau fiind transportat la spital cu o ambulanta.

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi insultat si ar fi lovit doi politisti de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi insultat si lovit politisti de la Politia Rutiera.

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

Vestea care a venit ca un soc pentru Cristian Boureanu in aceasta dimineata

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva a lui Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi agresat un politist rutier. Decizia nu este definitiva, precizeaza.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )