Libnet.ro
UNICEF

06:30

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Adevărul Adevărul,
30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj. continuă pe Adevărul

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Presedintele Sindicatului politistilor: Prieteni din anturajul lui ar incerca sa impiedice masurile de retinere

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

VIDEO Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi insultat si ar fi lovit doi politisti de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce, noapte trecuta, ar fi insultat si lovit politisti de la Rutiera. El a fost incatusat si dus la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiat insa aici i s-a facut rau fiind transportat la spital cu o ambulanta.

Fostul deputat Cristian Boureanu nu este la prima altercatie: Anul trecut, si fiica lui l-a acuzat ca a lovit-o, iar in 2015, s-a batut intr-un club pe litoral

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva. El a invocat.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva, scrie news. ro.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Scandalul a inceput dupa ce masina lui Boureanu a fost oprita in trafic

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi insultat si ar fi lovit doi politisti de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi insultat si lovit politisti de la Politia Rutiera.

Se cere mandat de retinere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat si condus in fata procurorilor (VIDEO)

Probleme pentru fostul deputat Cristian Boureanu! Acesta a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca si imediat a fost preluat de politisti si condus in fata procurorilor unde se va propune.

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, sub acuzatia de ultraj, dupa mai multe ore de audieri, transmite News. ro.

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )