Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cristian Boureanu a fost vizitat de fratele sau, in arest: ii pare rau pentru ce a facut. in ce stare se afla fostul deputat

România Liberă România Liberă,
Cristian Boureanu a fost vizitat de fratele sau, in arest: ii pare rau pentru ce a facut. in ce stare se afla fostul deputat

Fratele fostului deputat Cristian Boureanu l-a vizitat pe acesta, in arestul Politiei Capitalei, precizand ca fostul politician nu este intr-o stare fizica buna, avand probleme cu dantura si lovituri la ochi si cap. continuă pe România Liberă

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Ar avea un ochi vanat si patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,.

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Are un ochi vanat si ar avea patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,.

Cristian Boureanu scos in mare secret din arest

Cristian Boureanu a fost scos in secret din arest pentru a fi dus la stomatolog. Loviturile pe care fostul politician sustine ca i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au.

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva a lui Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi agresat un politist rutier. Decizia nu este definitiva, precizeaza.

VIDEO Spitalul Floreasca: Cristian Boureanu a fost externat

Fostul deputat Cristian Boureanu, care a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala in urma unui incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost externat vineri dupa-amiaza. El avea un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar,declarase pentru News. ro purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

Cristian Boureanu este la un pas de arest. Ce a declarat fosta sa sotie

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu, Irina Boureanu, a spus, in exclusivitate pentru Antena 3: Nu vreau sa comentez, pentru ca.

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat.

Monica Tatoiu, dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la politie lui Cristian Boureanu: Are nasul rupt total

Monica Tatoiu a dezvaluit ca deputatul Cristian Boureanu a povestit ca a fost batut in arest de catre politisti. Are nasul rupt total, pe creier s-au gasit bule de aer, iar urechea externa este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )