Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cristian Comanici, atac la Alexandra de la Puterea Dragostei! Cum are de gand sa o saboteze in emisiunea de la Kanal D

Playtech Playtech,
Cristian Comanici, atac la Alexandra de la Puterea Dragostei! Cum are de gand sa o saboteze in emisiunea de la Kanal D

Cristian de la Puterea Dragostei a rabufnit in emsiunea de astazi spunand ca nu o mai suporta pe Alexandra. De altfel, spune el, tocmai din acel motiv a si injurat-o. Cristian Comanici, atac la Alexandra de la Puterea Dragostei! Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, a rescunoscut ca a incercat sa o puna la punct pe . continuă pe Playtech

Prima poza cu iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. Ea este Florentina, inlocuitoarea Biancai Comanici

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei lor de iubire. Ei au decis sa se desparta dupa ce au castigat cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. Barbatul s-a reorintat rapid, astfel ca astazi, la cateva saptamani distanta de separarea de fosta iubita, el are deja .

VIDEO Bataie la Puterea Dragostei. Concurentele nu au mai rabdat si s-au luat de par

Situatia la Puterea Dragostei a fost la un pas sa degenereze, cand Alexandra a sarit la bataie la Aya. Conflictul a pornit in urma unui schimb de replici acide. VIDEO Bataie la Puterea Dragostei Situatia a degenerat dupa ce Aya a precizat ca vrea sa lupte pentru inima lui George. De altfel, tanara a fost .

Ella de la Puterea Dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon Romania. Cine a vrajit-o pe bruneta

Ella a facut o noua cucerire! in plasa brunetei a mai cazut o victima, dar de data asta nu din randul manelistilor cunoscuti sau al concurentilor de la Puterea Dragostei. Aceasta a petrecut noaptea cu un fost participant al competitiei Exatlon. Cine este barbatul alaturi de care s-a filmat? Puterea Dragostei: Ella a petrecut noaptea .

Drama Daianei de la Puterea Dragostei. Ce secret dureros ascunde bruneta: Nu tinem legatura

Daiana socheaza pe toata lumea cu povestea sa de viata. Care este secretul dureros al fostei concurente de la Puterea Dragostei? Tanara a decis sa fie mai transparenta decat niciodata si sa le marturiseasca detalii din viata ei personala fanilor sai. Povestea dureroasa de viata a Daianei de la Puterea Dragostei Daiana a devenit cunoscut .

Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat in apartament nou. Cu cine va locui

Bia, Bianca Ioana Micu, una din cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei este cea mai fericita. Zilele trecute a reusit sa se mute in casa noua, si nu oriunde, ci intr-un cartier rezidential. Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat in apartament nou Bia, dupa ce soca prin dezvaluirea relatiei sale cu Bogdan .

Marius de la Puterea Dragostei si-a facut viitoarea soacra sa planga, din cateva cuvinte. Ce i-a spus femeii

La jumatatea lunii august, la petrecerea de ziua frumoasei blondine, Marius de la Puterea Dragostei si Andreea Pirui s-au logodit. Cererea in casatorie ia luat prin surprindere pe fanii cuplului, dar mai ales pe Andreea. Ea nu se astepta ca Marius sa faca pasul, mai ales ca, in urma cu o saptamana, dupa o cearta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )