Libnet.ro
UNICEF

11:31

Marius de la Puterea Dragostei si-a facut viitoarea soacra sa planga, din cateva cuvinte. Ce i-a spus femeii

Playtech Playtech,
Marius de la Puterea Dragostei si-a facut viitoarea soacra sa planga, din cateva cuvinte. Ce i-a spus femeii

La jumatatea lunii august, la petrecerea de ziua frumoasei blondine, Marius de la Puterea Dragostei si Andreea Pirui s-au logodit. Cererea in casatorie ia luat prin surprindere pe fanii cuplului, dar mai ales pe Andreea. Ea nu se astepta ca Marius sa faca pasul, mai ales ca, in urma cu o saptamana, dupa o cearta . continuă pe Playtech

Ella de la Puterea Dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon Romania. Cine a vrajit-o pe bruneta

Ella a facut o noua cucerire! in plasa brunetei a mai cazut o victima, dar de data asta nu din randul manelistilor cunoscuti sau al concurentilor de la Puterea Dragostei. Aceasta a petrecut noaptea cu un fost participant al competitiei Exatlon. Cine este barbatul alaturi de care s-a filmat? Puterea Dragostei: Ella a petrecut noaptea .

Plusica de la Puterea Dragostei, transformare totala. A slabit 15 kilograme si este de nerecunoscut

Raluca Marina, cunoscuta drept Plusica, s-a transformat total! La aproximativ un an de la participarea la Puterea Dragostei a decis sa isi schimbe infatisarea. Cum arata acum tanara? Plusica de la Puterea Dragostei a slabit 15 kilograme Raluca Marina a venit cu voie buna in primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei pentru a-si gasi marea .

Drama Daianei de la Puterea Dragostei. Ce secret dureros ascunde bruneta: Nu tinem legatura

Daiana socheaza pe toata lumea cu povestea sa de viata. Care este secretul dureros al fostei concurente de la Puterea Dragostei? Tanara a decis sa fie mai transparenta decat niciodata si sa le marturiseasca detalii din viata ei personala fanilor sai. Povestea dureroasa de viata a Daianei de la Puterea Dragostei Daiana a devenit cunoscut .

Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat in apartament nou. Cu cine va locui

Bia, Bianca Ioana Micu, una din cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei este cea mai fericita. Zilele trecute a reusit sa se mute in casa noua, si nu oriunde, ci intr-un cartier rezidential. Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat in apartament nou Bia, dupa ce soca prin dezvaluirea relatiei sale cu Bogdan .

Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei. Nici nu mai conteaza ca s-a despartit de Cristian Comanici

Lexandra Ruse de la Puterea Dragostei a fost eliminata deja din emisiunea-concurs, de la Kanal D, chiar daca se indrepta catre o relatie serioasa cu Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, cea care a si castigat primele doua sezoane ale reality-show-ului. Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei Aceasta a trecut recent printr-o dezamagire grea .

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus adevarul. Care e povestea fotografiei care a aparut pe internet

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit tot adevarul despre fotografia care a aparut pe internet. Internautii s-au amuzat copios de poza respectiva, astfel ca vedeta a rabufnit. Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit adevarul. Care e povestea din spatele fotografiei aparute pe internet Andra Volos a luat atitudine dupa ce pe .

Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comanici. Mesajul dur al concurentului

Livian, fost concurent in casa Puterea Dragostei, s-a gandit sa clarifice situatia, dupa ce chiar el s-a dat de gol si fanii au aflat despre noua sa iubita, o satena voluptoasa, pasionata de fitness, pe nume Florentina. Acum, tanarul a dat cartile pe fata! Livian, atac subtil la Bianca Comanici Livian de la Puterea Dragostei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )