Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cristian Mungiu, scrisoare deschisa ministrului Culturii: Ce ar mai trebui sa facem ca sa devenim si noi o prioritate?

Adevărul Adevărul,
Cristian Mungiu, scrisoare deschisa ministrului Culturii: Ce ar mai trebui sa facem ca sa devenim si noi o prioritate?

Regizorul Cristian Mungiu, unul dintre cei mai premiati cineasti romani inclusiv cu Palme DOr la Cannes) i-a trimis o scrisoare deschisa noului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, in care ii solicita sprijin si pentru cinematografele inchise, nu numai pentru teatrele afectate de legea 282/2015. continuă pe Adevărul

Regizorul Cristian Mungiu, scrisoare catre ministrul Culturii

Regizorul Cristian Mungiu atrage atentia, printr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, asupra cinematografelor inchise de curand in Bucuresti si a lipsei unei strategii la nivel national care pune in pericol existenta unor festivaluri si soarta filmelor independente.

Toti membrii Consiliului National de Etica, ce analizeaza plagiatele, trebuie schimbati - scrisoare deschisa a cercetatorilor Ad Astra

Inainte de a analiza orice alta sesizare de furt intelectual este nevoie de schimbarea tuturor membrilor CNE. Apelul vine de la cercetatorii Asociatiei Ad Astra, care le-au trimis o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos si ministrului Educatiei, Adrian Curaj. Solicitarea vine dupa ce Ministerul Educatiei a anuntat ca tot Consiliul National de Etica, care i-a albit pe Ponta si pe Oprea, va analiza si doctoratul pentru care ministrul Petre Toba este acuzat de plagiat. Intre timp, tot mai multi cercetatori avertizeaza ca, din punct de vedere juridic, responsabilitatea reala a constatarii unui plagiat intr-o teza de doctorat apartine CNATDCU - institutie castrata de fostul ministru Liviu Pop in aceeasi zi in care a decis ca Ponta a plagiat, dar care poate realiza din nou analiza plagiatelor printr-un simplu ordin de ministru.

Parinti pentru ora de Religie, scrisoare deschisa catre Iohannis: Respingem modelul educatiei sexuale cu accent pe explicarea mecanicii actului sexual

Asociatia Parinti pentru Ora de Religie APOR) a trimis Administratiei Prezidentiale o scrisoare deschisa in care respinge modelul educatiei sexuale comprehensive, hedoniste, cu accent pe explicarea mecanicii actului sexual si a mijloacelor de protejare contra sarcinii si care exclude moralitatea din intimitate.

Scrisoare deschisa statului roman

Daca cred eu bine, un stat ar trebui sa aiba mai multa intelepciune decit sa se lase antrenat intr-o asemenea actiune. Mentalitatea nu se schimba cu una cu doua, dar daca nici nu o vrei schimbata, atunci lucrezi de fapt impotriva propriilor tai cetateni.

Domule Ciolos, opriti impostura (o scrisoare deschisa)

Cel mai important obiectiv al guvernului Ciolos trebuie sa fie schimbarea administratiei publice. Sistemul trebuie curatat de mizeria incompetentei care s-a adunat in ultimii 25 de ani.

Domnule Ciolos, opriti impostura (o scrisoare deschisa)

Cel mai important obiectiv al guvernului Ciolos trebuie sa fie schimbarea administratiei publice. Sistemul trebuie curatat de mizeria incompetentei care s-a adunat in ultimii 25 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )