Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dr. Cristian Oancea, anunt infiorator: Multi pacienti COVID vin de acasa cand plamanul e doua treimi distrus!

Antena3 Antena3,
Dr. Cristian Oancea, anunt infiorator: Multi pacienti COVID vin de acasa cand plamanul e doua treimi distrus!

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat ca masurile luate de autoritati dau rezultate si spitalele COVID din Timis incep sa aiba din nou paturi libere la ATI, dar avertizeaza ca multi pacienti asteapta prea mult pana merg la unitatile spitalicesti si ajung direct la Terapie Intensiva. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

Strigatul disperat al medicilor de familie: Suntem din ce in ce mai putini. Gestul care-i transforma in pacienti COVID

Numarul medicilor de familie afectati de SARS-CoV-2 este in continua crestere, iar foarte multi se contamineaza in relatia directa cu pacientii care le ascund ca au anumite simptome din teama de a nu fi internati in spital.

Germania: Politia a arestat un medic suspectat de uciderea unor pacienti Covid

Politia germana a anuntat ca a deschis o investigatie impotriva unui doctor din orasul Essen suspectat de uciderea cu injectie letala a doi pacienti care au dezvoltat o forma severa a COVID-19, transmite Reuters.

Germania: Medic arestat dupa ce ar fi ucis cu injectia letala doi pacienti COVID-19

Politia germana a arestat un medic din orasul Essen, suspectat ca a ucis cu injectie letala doi pacienti infectati cu coronavirus si care erau in stare grava. Barbatul, in varsta de 44 de ani, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )