Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cristian Pomohaci, prins din nou intr-o ipostaza SCANDALOASA. Acum e sigur ca ajunge in fata INSTANTEI!

B1 B1,
Cristian Pomohaci, prins din nou intr-o ipostaza SCANDALOASA. Acum e sigur ca ajunge in fata INSTANTEI!

Cristian Pomohaci a fost prins la volan, intr-o ipostaza in care nu ar fi trebuie sa fie, asa ca agentii de circulatie l-au ars unde il durea mai tare: la permis si la portofel. De data aceasta, fostul preot a. continuă pe B1

Cristian Pomohaci, prins din nou intr-o ipostaza nefireasca!

Fostul preot Cristian Pomohaci a calcat din nou pe bec si va ajunge iarasi in fata judecatorilor, in speranta ca va avea parte de mila acestora. Citeste continuarea pe.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a.

CURS VALUTAR. Cursul euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6273 lei/euro, in scadere cu 0,02% fata de nivelul atins miercuri, cel mai scazut prag al monedei euro din luna mai pana in prezent.

Caru' cu vedete: Bianca a iesit la masa cu Victor, dar s-a ntors din nou la Tristan; Demi Lovato a fost spitalizata dupa o supradoza de heroina; Catinca Roman: n momentul n care am simtit ca nu mai fac fata, am cerut ajutorul unui psiholog!

Marcel Toader o da in judecata pe Gabriela Cristea: Da-mi masina inapoi!Au divortat de cinci ani, insa iata ca scandalurile. ntonia, in vizorul unui afacerist controversat! Ce marturisiri neasteptate a facut. Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din Romania, cu milioane de fani in tara, dar si peste hotare.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )