Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cristian Popescu Piedone: Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de facut! Voi fi zilnic pe strazi

Antena3 Antena3,
Cristian Popescu Piedone: Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de facut! Voi fi zilnic pe strazi

Cristian Popescu Piedone a luat strazile din Sectorul 5 la pas. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si se va apuca de treaba. continuă pe Antena3

Este oficial: Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone sunt primari ai Sectoarelor 1 si 5

Vine o decizie de ulltima ora de la Biroul Electoral al Municipiului: voturile nu se renumara iar alegerile nu se reiau in Sectoarele 1 si 5 iar primarii alesi raman Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi ca nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5.

Oficial. Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare, e primarul Sectorului 5. E mult de munca. V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si asa cum a promis alegatorilor se va apuca de treaba. Popescu a prezentat si prima actiune la care a luat parte duminica.

Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Sectorul 2, a declarat ca cererea sa privind renumararea voturilor din sector a fost respinsa.

BES a respins cererea lui Cristian Popescu de renumarare a voturilor din sectorul 2

BES a respins cererea lui Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la primaria sectorului 2, de renumarare a voturilor din sectiile de votare din acest sector. Motivul este nejustificat, tinand cont ca la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleasi motive invocate si temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD si USR PLUS, scrie Popescu pe pagina sa de Facebook.

PIEDONE: Lupul moralist Bacanu isi spala rusinea folosindu-se de memoria tinerilor care au pierit in Colectiv

Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, il acuza pe liberalul Cristina Bacanu, ca nu face decat sa-si spele rusinea, apeland la memoria tinerilor care au pierit in urma incendiului de la Colectiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )