Libnet.ro
UNICEF

23:15

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN POPESCU PIEDONE: V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5. continuă pe Ziarul Bursa

Oficial. Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare, e primarul Sectorului 5. E mult de munca. V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si asa cum a promis alegatorilor se va apuca de treaba. Popescu a prezentat si prima actiune la care a luat parte duminica.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi ca nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone: Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de facut! Voi fi zilnic pe strazi

Cristian Popescu Piedone a luat strazile din Sectorul 5 la pas. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si se va apuca de treaba.

Este oficial: Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone sunt primari ai Sectoarelor 1 si 5

Vine o decizie de ulltima ora de la Biroul Electoral al Municipiului: voturile nu se renumara iar alegerile nu se reiau in Sectoarele 1 si 5 iar primarii alesi raman Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone.

Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Sectorul 2, a declarat ca cererea sa privind renumararea voturilor din sector a fost respinsa.

BES a respins cererea lui Cristian Popescu de renumarare a voturilor din sectorul 2

BES a respins cererea lui Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la primaria sectorului 2, de renumarare a voturilor din sectiile de votare din acest sector. Motivul este nejustificat, tinand cont ca la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleasi motive invocate si temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD si USR PLUS, scrie Popescu pe pagina sa de Facebook.

Demisie surpriza in TV, dupa alegeri. A fost inlocuita la pupitrul stirilor de fiica patronului

Madalina Dobrovoschi a demisionat de la realitatea Plus. Prezentatoarea a fost inlocuita la pupitrul stirilor de fiica patronului televiziunii, Maricel Pacuraru. Madalina Dobrovolschi a demisionat de la Realitatea Plus. Alexandra Pacuraru, fiica patronului, va prezenta emisiunea Legile Puterii Madalina Dobrovolschi a demisionat de la Realitatea Plus. Madalina Dobrovolschi prezenta emisiunea Legile Puterii, emisiune care va .

PIEDONE: Lupul moralist Bacanu isi spala rusinea folosindu-se de memoria tinerilor care au pierit in Colectiv

Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, il acuza pe liberalul Cristina Bacanu, ca nu face decat sa-si spele rusinea, apeland la memoria tinerilor care au pierit in urma incendiului de la Colectiv.

Ofensiva PSD dupa alegeri: 1072;1082;1090;1080;1074;1085;1099;1077; 1084;1077;1088;1086;1087;1088;1080;1103;1090;1080;1103;

In confuzia de dupa aflarea rezultatelor in alegerile locale pe Bucuresti, PSD a parut un pic derutat, dar si-a revenit repede din pumni si a trecut la ofensiva. Vreo 24 ore Gabriela Firea s-a ascuns de public, dar s-a prins repede ca rafuiala din partid cu perdantii se poate amana si de data asta, cu conditia ca toti sa se alinieze in spatele trusturilor media si sa cante aria care trebuie. Trusturi, trebuie spus, bine hranite cu resurse publice chiar de guvernul PNL, in anul de pandemie 2020 mai mult decat oricand in trecut. Primaria Bucuresti nu se pune, banii aia veneau oricum.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )