Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA, transmit televiziunile de stiri. Dupa ce judecatorii l-au lasat in libertate fara nici o masura preventiva, procurorii DNA au mai descoperit o fapta de abuz in serviciu pentru care au extins urmarirea penala si l-au plasat pe Piedone in control judiciar pe cautiune, informeaza Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popescu Piedone, la DNA

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, s-a prezentat astazi la DNA in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv, transmit televiziunile de stiri.

Tragedia din Colectiv. Fostul primar Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA

Fostul primar Cristian Popescu Piedone s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul deschis ca urmare a tragediei din Colectiv in care si-au pierdut viata 62 de persoane. Acesta a mai fost la DNA si miercuri pentru a fi instiintat ca a fost extinsa urmarirea penala in cazul dupa ce s-a descoperit ca a mai autorizato firma cu incalcarea legilor privind apararea impotriva incendiilor.

Cristian Popescu Piedone, sub control judiciar pe cautiune de 1,5 milioane de lei

ACTUALIZARE 13:20 Procurorii din cadrul DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, respectiv de la data de 18. 2015, fata de inculpatul Cristian Popescu Piedone, la data faptelor primar al Sectorului 4 Bucuresti, cercetat pentru infractiunile de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual.

Cristian Popescu Piedone, pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost pus, vineri, sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei, pe care trebuie sa o depuna in 10 zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

Enel, confirmat din nou in indicele Ftse4good

Grupul Enel a fost, din nou, a confirmat in indicele FTSE4Good, cu un scor general de 4,2 din 5 in performanta ESG Environmental - Social - Governace), se arata intr-un comunicat de presa al Enel.

Piedone primeste o noua lovitura de la DNA. Ce au descoperit procurorii

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, este acuzat de procurorii DNA ca a mai autorizat o firma cu incalcarea legilor privind apararea impotriva incendiilor, anchetatorii dispunand extinderea.

Noi acuzatii pentru fostul primar Piedone in dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 din Capitala, ar putea fi plasat sub control judiciar dupa ce procurorii l-au informat miercuri ca este acuzat de o noua fapta de abuz in serviciu in dosarul tragediei din Colectiv, soldat cu 62 de morti si peste 100 de raniti.

BCE a redus din nou fondurile de urgenta destinate bancilor elene

Banca Centrala Europeana BCE) a micsorat plafonul finantarii de urgenta destinate bancilor grecesti ELA), in conditiile in care retragerile din depozitele constituite la aceste institutii s-au redus dupa ce, in vara, Guvernul de la Atena a obtinut un nou acord de sprijin de la creditorii internationali.

Gata supararea! Kaley Cuoco a uitat de divort. Iubeste din nou

O noua poveste de iubire pentru Kaley Cuoco? Pe 15 seprembrie, vedeta din Big Bang Theory depunea actele de divort de sotul ei, Ryan Sweeting, dupa doar 21 de luni de mariaj.

VIDEO Leicester - Chelsea 2-1/ Gazdele, din nou pe primul loc din Premier League

Leicester continua sezonul de vis din Premier League, echipa antrenata de Claudio Ranieri castigand cu 2-1 partida cu Chelsea. In urma acestui rezultat, Leicester se afla pe prima pozitie din Anglia, cu 35 de puncte. De cealalta parte, Chelsea lui Jose Mourinho se afla la doar un singur punct de Norwich, prima echipa care retrogradeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )