Libnet.ro
UNICEF

13:00

Enel, confirmat din nou in indicele Ftse4good

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel, confirmat din nou in indicele Ftse4good

Grupul Enel a fost, din nou, a confirmat in indicele FTSE4Good, cu un scor general de 4,2 din 5 in performanta ESG Environmental - Social - Governace), se arata intr-un comunicat de presa al Enel. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA, transmit televiziunile de stiri. Dupa ce judecatorii l-au lasat in libertate fara nici o masura preventiva, procurorii DNA au mai descoperit o fapta de abuz in serviciu pentru care au extins urmarirea penala si l-au plasat pe Piedone in control judiciar pe cautiune, informeaza Realitatea. net.

BCE a redus din nou fondurile de urgenta destinate bancilor elene

Banca Centrala Europeana BCE) a micsorat plafonul finantarii de urgenta destinate bancilor grecesti ELA), in conditiile in care retragerile din depozitele constituite la aceste institutii s-au redus dupa ce, in vara, Guvernul de la Atena a obtinut un nou acord de sprijin de la creditorii internationali.

Gata supararea! Kaley Cuoco a uitat de divort. Iubeste din nou

O noua poveste de iubire pentru Kaley Cuoco? Pe 15 seprembrie, vedeta din Big Bang Theory depunea actele de divort de sotul ei, Ryan Sweeting, dupa doar 21 de luni de mariaj.

VIDEO Leicester - Chelsea 2-1/ Gazdele, din nou pe primul loc din Premier League

Leicester continua sezonul de vis din Premier League, echipa antrenata de Claudio Ranieri castigand cu 2-1 partida cu Chelsea. In urma acestui rezultat, Leicester se afla pe prima pozitie din Anglia, cu 35 de puncte. De cealalta parte, Chelsea lui Jose Mourinho se afla la doar un singur punct de Norwich, prima echipa care retrogradeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )