Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristian Preda demisioneaza din PLUS. Motivul pentru care a luat aceasta decizie

Adevărul Adevărul,
Cristian Preda demisioneaza din PLUS. Motivul pentru care a luat aceasta decizie

Fostul europarlamentar Cristian Preda anunta marti, pe Facebook, ca demisioneaza din PLUS, partid condus de Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Cristian Preda demisioneaza din partidul lui Dacian Ciolos

Fostul europarlamentar Criastian Preda si-a anuntat astazi, pe Facebook, demisia din PLUS, partidul condus de Dacian Ciolos, motivul fiind acela ca a fost ales decan al Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti.

Daniel Funeriu: Salut executia lui Cristian Preda din PLUS. E cel mai toxic personaj non-PSD

Fostul ministru Daniel Funeriu este de parere ca fostul europarlamentar Cristian Preda, care a anuntat ca demisioneaza din partidul lui dacian Ciolos, este vesnic promitator de principii marete, cu zero bilant in politica romaneasca.

Daniel Funeriu: Salut executia lui Cristian Preda din PLUS. E cel mai toxic personaj non-PSD care a populat politica din Romania

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, scrie, intr-o posater pe Facebook, ca saluta demisia lui Cristian Preda din PLUS, partidul condus de Dacian Ciolos. Funeriu afirma despre Preda ca este cel mai.

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Cristian Bacanu (PNL-USR-PLUS) cere renumararea voturilor in Sectorul 5: Suspiciunea este serioasa. Vom formula si plangere penala

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Sectorului 5, Cristian Bacanu, acuza, intr-o postare pe Facebook, fraudarea votului. Acesta a solicitat renumararea toatala a voturilor din Sectorul 5. Si nu doar.

Cristian Bacanu (PNL-USR-PLUS) cere renumararea voturilor in Sectorul 5: Suspiciunea este serioasa. Vom formula si plangere penala

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Sectorului 5, Cristian Bacanu, acuza, intr-o postare pe Facebook, fraudarea votului. Acesta a solicitat renumararea toatala a voturilor din Sectorul 5. Si nu doar.

VIDEO Mitrita, dubla de senzatie in MLS! Motivul pentru care Mirel Radoi nu va conta pe el in barajul cu Islanda

Atacantul roman al celor de la New York City FC, Alexandru Mitrita, a inscris doua goluri, in noaptea de sambata spre duminica, in victoria la scor, 4-0, din meciul cu FC Cincinnati,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )