Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Antena3 Antena3,
Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,. continuă pe Antena3

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion in caz de prabusire

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

Cel mai bun remediu pentru ficat

Menta este folosita cel mai des in prepararea limonadei si diferitelor cocktailuri, insa ea este utilizata atat in gastronomie cat si in medicina naturala. Este cunoscuta pentru proprietatile antiseptice, antispasmodice si sedative pe care le detine, fiind folosita pentru combaterea mai multor afectiuni minore.

VIDEO Handbal: Cristina Neagu, n echipa ideala din Liga Campionilor - Ambros Martin, cel mai bun antrenor

Cristina Neagu CSM Bucuresti) a fost inclusa in echipa ideala a sezonului din Liga Campionilor, ea fiind desemnata cel mai bun inter stanga pentru a treia oara consecutiv. Cel mai bun antrenor din competitie este spaniolul Ambros Martin, selectionerul nationalei feminine a Romaniei si antrenorul unguroaicelor de la Gyor ETO.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

UniCredit raporteaza cel mai bun rezultat trimestrial din ultimii 11 ani

Cel mai mare grup bancar italian, UniCredit SpA, a depasit estimarile cu cel mai bun rezultat trimestrial din 2007 pana in prezent, anuntand ca a reusit sa vanda credite neperformante NPL) intr-un ritm mai rapid decat a anticipat, transmite Reuters, conform Agerpres.

Sharp Aquos R2 este cel mai original telefon din ultimul an

Tinde sa fie imposibil sa mai lansezi un telefon cu un design original sau functii nemaiintalnite in 2018, dar cei de la Sharp au facut o treaba foarte buna din acest punct de vedere cu noul Sharp Aquos R2. Tind sa cred din ce in ce mai mult ca asiaticii sunt privilegiati cand vine vorba [].

Horoscop. Zodiile care au cel mai puternic caracter si cea mai mare capacitate de a-si atinge obiectivele

Au un caracter puternic si o mare capacitate de a-si atinge obiectivele. Astrologii au facut topul zodiilor cu cele mai mari sanse de succes, datorita personalitatii lor. Oamenii nascuti sub semnul.

Utile: Cum dezactivezi amintirile neplacute de pe Facebook; 3 metode de a fi un parinte mai bun; Cum opresti GIF-urile in Chrome ca sa nu mai fii distras de orice nimic

Cat este de indicat sa consumi peste, daca ai diabet? Ce spun specialistii Pestele este cea mai buna sursa atunci cand vine vorba de acizii grasi omega-3. Acizii grasi omega 3 sunt esentiali pentru creier si. Cat de sanatoase sunt fructele uscate? Imagineaza-ti scena: un platou cu branzeturi care mai de care mai apetisante alaturi de tot felul de fructe, majoritatea deshidratate. Si pentru ca esti o fiinta.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

China, model de dezvoltare economica. Imagini in premiera cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

Antena 3 este singura televiziune din Romania care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, inainte ca el sa fie inaugurat. Este vorba despre podul care leaga Hong Kong de Macao si de China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )