Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cristian Topescu a incetat din viata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Topescu a incetat din viata

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu, in varsta de 81 de ani, a incetat din viata, astazi. continuă pe Ziarul Bursa

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu se zbate intre viata si moarte. Rugaminte si mesaj dureros transmis de fiica sa, Cristina Topescu

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu se afla internat de cateva zile la Spitalul Elias din Capitala, starea sa fiind extrem de grava.

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

A murit Cristian Topescu

Cristian Topescu a murit, potrivit Digi 24. Fostul comentator sportiv era internat la Spitalul Elias din Capitala dupa ce fusese adus martea trecuta de urgenta la unitatea spitaliceasca.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

FOTO A murit Cristian Topescu. Reputatul comentator sportiv s-a stins la varsta de 81 de ani

La aproape o saptamana dupa ce a fost internat de urgenta la Spitalul Elias, fostul mare comentator s-a stins din viata.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

Cristian Topescu a murit. Legendarul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )