Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristian Tudor Popescu: De pe 15 mai nu o sa fie mai bine. Luminita aprinsa de Iohannis nu e asa mare

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu: De pe 15 mai nu o sa fie mai bine. Luminita aprinsa de Iohannis nu e asa mare

Cristian Tudor Popescu a comentat ultimele masuri facute publice de Klaus Iohannis. De pe 15 mai nu o sa fie mai bine, a spus gazetarul. continuă pe Antena3

CTP, despre ce n-a spus Iohannis:Noi si americanii ce mai stam bine pe planeta

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat marti seara la Digi 24 unele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis, la conferinta de presa cu privire la ce se va intampla dupa 15 mai in Romania, care nu surprind si ceea ce nu este corect in gestionarea epidemiei la noi in tara.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Virgil Popescu: Ne dorim ca, dupa 15 mai, sa avem macar terase deschise in Romania

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat luni seara ca isi doreste ca dupa 15 mai cel putin terasele sa se deschida in Romania, dar ca aceasta decizie va fi luata abia dupa discutii cu Ministerul Sanatatii.

Popescu: Ne gandim la un pachet de sprijin al hotelierilor romani; ne dorim terase deschise dupa 15 mai

Hotelierii romani ar putea beneficia de un pachet de sprijin din partea statului, a anuntat luni seara, la Realitatea Plus, ministrul Economiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, el a precizat, totodata, ca oficialii din turism intentioneaza sa discute cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pentru a vedea daca, dupa data de 15 mai, este posibil sa se deschida terasele in Romania.

Raed Arafat a declarat ca relaxarea restrictiilor de luna viitoare nu este o certitudine: Daca vedem ca situatia se inrautateste, s-ar putea sa nu mai fie 15 mai

Raed Arafat a declarat ca daca situatia privind evolutia epidemiei de coronavirus se inrautateste, atunci procesul de relaxare graduala a restrictiilor ar putea sa nu inceapa de la 15 mai. Seful.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat.

CORONAVIRUS. Dupa starea de urgenta, din 15 mai ar putea fi instituita starea de alerta. Ce interdictii vor fi mentinute (VIDEO)

La finalul starii de urgenta generata de pandemia de coronavirus, pe 15 mai, Romania ar putea trece la starea de alerta. Potrivit unor surse guvernamentale citate de B1 TV, masura ar putea sa fie luata pentru a .

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )