Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cristian Tudor Popescu, critici dure pentru cei care nu au votat: ii intreb: nu pute pamantul sub ei?

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, critici dure pentru cei care nu au votat: ii intreb: nu pute pamantul sub ei?

Cristian Tudor Popescu vine cu critici dure la adresa celor care nu au votat la turul doi al alegerilor prezidentiale. M-am uitat din nou cu tristete la distributia de varsta la vot. Nu au au inteles. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, verdict necrutator pentru Viorica Dancila. Nu l-a iertat nici pe Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe candidata PSD, Viorica Dancila. Am vazut tot, intrebarile, raspunsurile si pot sa spun acest lucru: Klaus.

Cristian Tudor Popescu, mesaj devastator pentru Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu comenteaza in termeni duri cele doua dezbateri paralele ale candidatilor la presedintie, intr-un text pe Republica. Eu am ramas cu doua intrebari, in urma.

Cristian Tudor Popescu isi explica votul de la prezidentiale: Nu voi vota cum vrea muschiul meu!

Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat adeseori pe cei doi protagonisti ai turului doi de la alegerilor prezidentiale 2019, spune ca va merge la vot duminica, dar nu va vota cu inima, ci cu creierul. Gazetarul a.

Cristian Tudor Popescu, mesaj dur dupa ce a votat: Bai, tineri din tara asta!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis duminica, dupa ce a votat, un mesaj catre toti cetatenii cu drept de vot. Daca nu te duci la vot, nu esti roman, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa.

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este specialitatea Partidului Comunist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Viorica Dancila, dupa ce, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, a pierdut dramatic alegerile. Aceasta diferenta la care Viorica Dancila a pierdut.

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

Cristian Tudor Popescu a scris un amplu editorial pe republica. ro, in care a vorbit despre degradarea societatii romanesti.

Ce intrebari ar fi pus Cristian Tudor Popescu daca ar fi mers la dezbaterea cu Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a marturisit ca i-ar fi pus presedintelui Klaus Iohannis trei intrebari daca ar fi acceptat invitatia de a participa la dezbaterea pe care candidatul PNL a avut-o. L-as fi intrebat.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a spus CUM va VOTA la ALEGERILE PREZIDENTIALE, TURUL DOI

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu spune ca va merge la vot duminica, 24 noiembrie, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019, dar nu va vota cu inima, ci cu.

Cristian Tudor Popescu a anuntat cum va vota in turul al doilea al alegerilor

Cristian Tudor Popescu a afirmat ca merge la vot, dar nu va vota cu inima, ci cu mintea. Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea muschiul meu. Muschiul meu, adica asta de.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu, MODERATORUL DEZBATERII intre candidatii la prezidentiale

Cristian Tudor Popescu a fost invitat si el de Klaus Iohannis la dezbaterea de marti, dar gazetarul a refuzat sa fie prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )