Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

Cristian Tudor Popescu a scris un amplu editorial pe republica. ro, in care a vorbit despre degradarea societatii romanesti. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu isi explica votul de la prezidentiale: Nu voi vota cum vrea muschiul meu!

Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat adeseori pe cei doi protagonisti ai turului doi de la alegerilor prezidentiale 2019, spune ca va merge la vot duminica, dar nu va vota cu inima, ci cu creierul. Gazetarul a.

Cristian Tudor Popescu, verdict necrutator pentru Viorica Dancila. Nu l-a iertat nici pe Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe candidata PSD, Viorica Dancila. Am vazut tot, intrebarile, raspunsurile si pot sa spun acest lucru: Klaus.

Ce intrebari ar fi pus Cristian Tudor Popescu daca ar fi mers la dezbaterea cu Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a marturisit ca i-ar fi pus presedintelui Klaus Iohannis trei intrebari daca ar fi acceptat invitatia de a participa la dezbaterea pe care candidatul PNL a avut-o. L-as fi intrebat.

Cristian Tudor Popescu, mesaj devastator pentru Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu comenteaza in termeni duri cele doua dezbateri paralele ale candidatilor la presedintie, intr-un text pe Republica. Eu am ramas cu doua intrebari, in urma.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu, MODERATORUL DEZBATERII intre candidatii la prezidentiale

Cristian Tudor Popescu a fost invitat si el de Klaus Iohannis la dezbaterea de marti, dar gazetarul a refuzat sa fie prezent.

VESTEA SOC a zilei! Este vorba despre Cristian Tantareanu! MEDICII au facut ANUNTUL TRIST

Cristian Tantareanu s-a luptat ani buni cu o boala grea. CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) in urma.

Veste proasta pentru pensionari. Comisia Europeana a facut anuntul despre majorarea pensiilor in Romania

Comisia Europeana a facut anuntul mult asteptat de pensionari. Din pacate, noua Lege a pensiilor constituie un risc semnificativ vizavi de majorarea pensiilor. Iata ce arata raportul Comisiei! Comisia Europeana, anunt despre majorarea pensiilor Noua Lege a pensiilor este un risc pentru deficitul public din anul 2020, dar si pentru cel din anii urmatori, daca .

ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Sexy-impresara nu.

CTP, decizia care va schimba total lucrurile! Pe cine va pune, duminica, stampila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, cunoscut sub CTP, a dezvaluit pe cine va pune stampila, duminica, 24 noiembrie, in turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, in urma carora va fi desemnat noul presedinte al Romaniei. Pe cine va pune CTP, duminica, stampila? inainte de votul in primul tur al alegerilor prezidentiale 2019, CTP dezvaluia, pe Facebook, .

DECIZIE BOMBA despre PENSII! Se va APLICA de la 1 IANUARIE! MINISTRUL din Guvernul ORBAN a facut MARELE ANUNT!

E oficial! Un ministru din Guvernul Orban a facut anuntul asteptat de multi romani! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. Ministrul Apararii,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )