Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristian Tudor Popescu, despre noile imagini cu interventia de la Colectiv: Un spectacol de carnagiu medieval. M-au zguduit paletii de lemn

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, despre noile imagini cu interventia de la Colectiv: Un spectacol de carnagiu medieval. M-au zguduit paletii de lemn

Cristian Tudor Popescu a comentat filmul publicat de Libertatea cu interventia autoritatilor din noaptea tragediei de la Colectiv, interventie pe care a numit-o un spectacol de carnagiu medieval. Cristian. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Banicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu a declaratca este imposibil ca Raed Arafat sa nu fi vazut imaginile de la interventia din Colectiv difuzate astazi, scrie Digi24. Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini.

Cristian Tudor Popescu aducea vestea-BOMBA pentru romani: PSD bataia si bataia de joc

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre o noua bataie de joc a PSD-ului la adresa romanilor: proiectul depus de senatorul Liviu Pop, prin care ziua de 10 august e declarata Ziua Unitatii Civice. CTP este du.

Ion Tiriac ii raspunde agresiv lui Cristian Tudor Popescu: cu ce l-a suparat jurnalistul

Ion Tiriac nu se implica deseori in conflicte jurnalistice. Nu se bate in declaratii si nu vine cu scuze pentru anumite circumstante. Pe de alta parte, nici nu a mai fost atacat in trecut, in modul in care a facut-o CTP. Din motive necunoscute, Cristian Tudor Popescu a inceput sa-l critice pe Ion Tiriac si .

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce acesta din urma a spus ca USR va sustine Guvernul Orban daca se contureaza o majoritate care sa adopte masurile cerute la negocieri. El a mentionat.

CTP, despre comportamentul lui Raed Arafat in timpul interventiei de la COLECTIV: Vine pana aici, in dreapta sunt mortii. Se intoarce si se uscheste

Cristian Tudor Popescu a analizat comportamentul responsabililor prezenti in fata clubului Colectiv, in seara tragediei, pornind de la imaginile publicate joi de jurnalistii de la Libertatea. Gazetarul a.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

Reactia lui CTP, dupa ce au aparut filmarile ascunse din cazul Colectiv: Este arestabil pe loc!

Cristian Tudor Popescu taie si spanzura! Filmarile ascunse din cazul Colectiv au dat totul peste cap. Cu toate ca situatia era deja strigatoare la cer, povestea continuand pret de patru ani fara un vinovat, noile imagini video au ingrozit inca o data o tara intreaga. Ce declaratii a facut CTP in cazul care a indoliat .

Digi24: CTP analizeaza comportamentul lui Raed Arafat in timpul interventiei din Colectiv: in dreapta sunt mortii. Se intoarce si se uscheste

Cristian Tudor Popescu a analizat la Digi24 comportamentul responsabililor prezenti in fata clubului Colectiv, in seara tragediei de acum patru ani.

Eugen Iancu, tatal unei victime din Colectiv, despre noile imagini din noaptea tragediei: S-a gresit. in acea seara, pompierii nu au fost coordonati, nu au stiut ce au de facut. Mai sunt multe de aparut (VIDEO)

Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, si tatal unui tanar care si-a pierdut viata in tragedia din 2015, sustine ca aparitia unor noi imagini din noaptea incendiului din clubul bucurestean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )