Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cristian Tudor Popescu aducea vestea-BOMBA pentru romani: PSD bataia si bataia de joc

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu aducea vestea-BOMBA pentru romani: PSD bataia si bataia de joc

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre o noua bataie de joc a PSD-ului la adresa romanilor: proiectul depus de senatorul Liviu Pop, prin care ziua de 10 august e declarata Ziua Unitatii Civice. CTP este du. continuă pe B1

Ion Tiriac ii raspunde agresiv lui Cristian Tudor Popescu: cu ce l-a suparat jurnalistul

Ion Tiriac nu se implica deseori in conflicte jurnalistice. Nu se bate in declaratii si nu vine cu scuze pentru anumite circumstante. Pe de alta parte, nici nu a mai fost atacat in trecut, in modul in care a facut-o CTP. Din motive necunoscute, Cristian Tudor Popescu a inceput sa-l critice pe Ion Tiriac si .

Cristian Tudor Popescu, despre noile imagini cu interventia de la Colectiv: Un spectacol de carnagiu medieval. M-au zguduit paletii de lemn

Cristian Tudor Popescu a comentat filmul publicat de Libertatea cu interventia autoritatilor din noaptea tragediei de la Colectiv, interventie pe care a numit-o un spectacol de carnagiu medieval. Cristian.

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Banicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu a declaratca este imposibil ca Raed Arafat sa nu fi vazut imaginile de la interventia din Colectiv difuzate astazi, scrie Digi24. Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini.

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce acesta din urma a spus ca USR va sustine Guvernul Orban daca se contureaza o majoritate care sa adopte masurile cerute la negocieri. El a mentionat.

CTP, despre comportamentul lui Raed Arafat in timpul interventiei de la COLECTIV: Vine pana aici, in dreapta sunt mortii. Se intoarce si se uscheste

Cristian Tudor Popescu a analizat comportamentul responsabililor prezenti in fata clubului Colectiv, in seara tragediei, pornind de la imaginile publicate joi de jurnalistii de la Libertatea. Gazetarul a.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

Se DAU BANI de la STAT pentru ROMANI! Este vorba de 8.500 de lei pe LUNA! Iata CUM POTI sa-i obtii imediat

Vesti excelente pentru romani! Se prevede un nou ajutor financiar de la stat daca indeplinesti cateva conditii. Este vorba despre persoanele necasatorite care adopta un copil. Potrivit unui nou proiect.

E LEGE! Barbatii pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru romani

Vesti excelente pentru romani! Iata cum vei putea iesi la pensie mai devreme! DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! IULIA VANTUR S-A iNNECAT iN LACRIMI! SALMAN KHAN, SALTAT DE MASCATI! E CUTREMURATOR CE A PUTUT SA.

CTP, reactie exploziva in privinta noului Guvern: USR si PSD, alianta toxica

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia USR de a refuza sa voteze Guvernul Orban. Jurnalistul este de parere ca daca Dan Barna si formatiunea politica pe care o conduce nu vor vota noul Executiv se vor vedea nevoiti sa faca o alianta toxica ad-hoc cu PSD. CTP critica decizia USR de a nu vota .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )