Libnet.ro
UNICEF

17:30

VESTEA SOC a zilei! Este vorba despre Cristian Tantareanu! MEDICII au facut ANUNTUL TRIST

B1 B1,
VESTEA SOC a zilei! Este vorba despre Cristian Tantareanu! MEDICII au facut ANUNTUL TRIST

Cristian Tantareanu s-a luptat ani buni cu o boala grea. CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) in urma. continuă pe B1

Tomas Ryde, inainte de plecarea in Japonia: Obiectivul nu mai este acelasi. Acum este vorba despre supravietuire

Nationala de handbal feminin a Romaniei a plecat, miercuri dimineata, in Japonia, acolo unde va avea loc Campionatul Mondial. Nevoit sa renunte la patru jucatoare importante din lot dupa scandalul de dopaj izbucnit la Corona Brasov, selectionerul Tomas Ryde a declarat, pe aeroportul Otopeni, ca obiectivul echipei nu mai este acelasi: Luni dimineata ma intrebam daca aceasta este echipa cu care sa ne luptam la medalii, acum este vorba despre supravietuire.

Cristian Tantareanu, la 75 de ani, declaratii uluitoare: Ma pregatesc de ultimul drum! Cum arata acum

Cristian Tantareanu are 75 de ani, a avut mereu o viata extrem de plina de evenimente pe care si le aminteste cu drag. Acesta a afirmat ca se concentreaza foarte mult pe afacerile sale, dar a si facut cateva declaratii uluitoare. De ce se pregateste de ultimul drum? Cristian Tantareanu, declaratii uluitoare. Cum arata acum? .

ALERTA! E OFICIAL! CADAVRELE au fost gasite la MICA DISTANTA de casa lui GHEORGHE DINCA! VESTEA SOC A ZILEI, iN ROMANIA!

SOCUl zilei in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca! Doua cranii umane si mai multe fragmente osoase au fost gasite pe un camp din comuna Brincoveni, judetul Olt, la aproximativ 30 de kilometri de locuinta.

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Celebra PREZENTATOARE TV NU MAI APARE pe POST! I-au SCOS EMISIUNEA din grila! DA, este vorba chiar despre EA

O celebra prezentatoare TV nu mai apare pe micul ecran, dupa ce emisiunea pe care o prezenta nu a mai fost inclusa in grila de programe.

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )