Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Tudor Popescu, mesaj acid in a doua zi de Craciun: Urarea ironica pe care le-a facut-o romanilor

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, mesaj acid in a doua zi de Craciun: Urarea ironica pe care le-a facut-o romanilor

Cristian Tudor Popescu le-a trimis un mesaj romanilor in a doua zi de Craciun. Astfel, gazetarul le-a urat conationalilor care abuzeaza de serviciile medicale in aceasta perioada sa plateasca integral asistenta medicala si tratamentele de care beneficiaza. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu SOCHEAZA in a doua zi de Craciun: Urarea INCREDIBILA pe care le-a facut-o romanilor

Cristian Tudor Popescu le-a trimis si el un mesaj romanilor in a doua zi de Craciun. Gazetarul nu s-a abtinut nici in aceasta zi de Sarbatoare si le-a urat conationalilor care abuzeaza de serviciile medicale.

CTP, Grinch de Craciun pentru romanii ajunsi la urgente : Sa fie obligati sa plateasca integral asistenta medicala si medicamentele

Dupa ce traditia s-a pastrat si in acest an si sute de persoane au solicitate ambulanta in zona Bucuresti-Ilfov doar in ultimele 24 de ore pentru ca au mancat sau au baut prea mult la masa de Craciun, Cristian Tudor Popescu le-a transmis acestora o urare aparte: sa plateasca integral asistenta medicala de care au abuzat.

Andra, mesaj important de Craciun pentru fani. Cum a petrecut artista si familia ei de sarbatori. Foto

Mereu atenta cu fanii ei, Andra nu a facut exceptie nici in ziua de Craciun, cand a tinut sa le faca acestora o urare speciala. Artista si jurata emisiunii Romanii au talent, de la PRO TV, le-a adresat sustinatorilor sai un mesaj important, insotit de o fotografie de familie. Andra, mesaj important de Craciun pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )