Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru USR: Sa reduca din aceasta aroganta maxima!

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru USR: Sa reduca din aceasta aroganta maxima!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu critica dura prestatia lui Dan Barna si a USR in campania pentru alegerile prezidentiale. Sper sa-si faca o analiza serioasa a prestatiei Barna, si a col. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

Politic Show: Presa romaneasca despre alegeri: PSD traieste, desi e mort; Cristian Tudor Popescu, dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta!

Cristian Tudor Popescu, dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta! Daca Dan Barna lua 20%, cum a luat alianta USR-PLUS in luna mai. Cu cine au votat romanii din diaspora si din tara in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pondere a diasporei in numarul total de voturi pentru presedinte a avut loc.

Cristian Tudor Popescu, declaratie dura dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta!

Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri prestatia USR-PLUS, care a facut posibil rezultatul prost in cazul aliantei politice. Daca Dan Barna lua 20%, cum a luat alianta USR-PLUS in luna mai,.

Cristian Tudor Popescu explica de ce Dan Barna a pierdut alegerile. Rise Project nu a aratat nimic. Ei au pierdut!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele partiale dupa votul din primul tur la alegerile prezidentiale. Gazetarul este de parere ca daca Dan Barna obtinea 20% din voturile romanilor din tara, intra sigur in turul 2, ajutat de voturile din diaspora. UPDATE ora 23. 16: Cristian Tudor Popescu explica ce a pierdut Dan Barna, dupa ancheta Rise .

Cristian Tudor Popescu, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: E o gura de oxigen pentru PSD

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancilacastigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, din prisma faptului ca - potrivit exit poll-urilor de duminica seara,a reusit sa.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, veste incredibila despre votantii din Diaspora

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce votantii romani din Diaspora sunt atat de importanti, dar a dezvaluit si ce.

Stirile ProTV: ANALIZA Cristian Tudor Popescu: De ce a RATAT Dan Barna turul 2 al alegerilor prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca PSD va incerca sa isi revina din punct de vedere electoral si politic dupa aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie 2019.

Cristian Tudor Popescu, despre Diaspora: Unii nici nu-si invata copiii romaneste, doresc chiar sa se faca uitata originea lor romaneasca

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca prezenta la vot, atat in diaspora, cat si in tara, este mare, in conditiile unei campanii electorale cenusii si scazute in ceea ce-i priveste pe.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sondaj EXIT-POLL IRES, pe B1 TV si B1.RO, ora 21.00. Cristian Tudor Popescu face un anunt BOMBA!

Cristian Tudor Popescu. Rezultate EXIT POLL ora 21. OFICIAL Klaus Iohannis 38,7 Viorica Dancila 22,0% Dan Barna.

Atac fara precedent la adresa Simonei Halep: Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi. Mesaj dur pentru sportiva

Simona Halep a primit o replica dura dupa ce si-a exprimat sustinerea fata de Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis FRT). Conrtacandidatul lui Tiriac, Marius Vecerdea, o acuza pe Simona ca a devenit victima pesedismului si ca a fost folosita intr-un mod josnic pentru a-l ataca. Simona Halep, atacata de contracandidatul lui Ion .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )