Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic Show: Presa romaneasca despre alegeri: PSD traieste, desi e mort; Cristian Tudor Popescu, dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta!

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Presa romaneasca despre alegeri: PSD traieste, desi e mort; Cristian Tudor Popescu, dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta!

Cristian Tudor Popescu, dupa publicarea exit poll-urilor: Barna e perdantul zilei si merita asta! Daca Dan Barna lua 20%, cum a luat alianta USR-PLUS in luna mai. Cu cine au votat romanii din diaspora si din tara in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pondere a diasporei in numarul total de voturi pentru presedinte a avut loc. continuă pe Hotnews

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Presa internationala a scris despre succesul inregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, conform rezultatelor exit-poll. Euronews: Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor preziden.

Primarul Chirica, despre esecul PSD in Moldova: Moldovenii s-au saturat!

Primarul Mihai Chirica a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca votul dat de ieseni in primul tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale trebuie sa fie un semnal de alarma pentru intreaga.

Presa germana despre primul tur al prezidentialelor. Va fi un vot tineri contra batrani?

Presa de limba germana urmareste cu mare interes primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dandu-l ca favorit, in optiunile electoratului, pe actualul presedinte, Klaus Iohannis. Acesta este reliefat nu doar ca etnic german, ci si ca un declarat luptator anticoruptie. in plus, el pare a fi sesizat faptul ca trebuie sa mizeze pe electoratul tanar, fapt evidentiat in pozele de campanie, dar si in unele articole care il prezinta ca speranta a tinerilor, contra varstnicilor, ultimii aparent incorsetati in optiuni vechi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )