Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea, in RAZBOI. Realizatorul Antena 3 l-a iNJURAT pe gazetar

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea, in RAZBOI. Realizatorul Antena 3 l-a iNJURAT pe gazetar

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea se afla in centrul unui conflict inceput pe retelele de socializare. Mai intai, gazetarul a lasat de inteles ca regretata Cristina Topescu ar fi fost supusa unor. continuă pe B1

Cristina Topescu a murit. Cristian Tudor Popescu a povestit de ce il suna regretata jurnalista

Cristian Tudor Popescu a scris un text in care isi exprima regretul privind moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a povestit momentele profesionale pe care le-a imparatasit cu fosta jurnalista. Am.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre scandalul care a ingrozit Romania: Ramanea sa-si bea cafeluta acasa duminica dimineata

Scriitorul si jurnalistul Cristian Tudor Popescu descrie in termeni duri cele intamplate la spitalul Floreasca acolo unde o femeie a luat foc pe masa de operatii.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Carmen Bruma, aspru criticata dupa ce a aparut in costum de baie pe zapada. Sotia lui Mircea Badea, raspuns pe masura

Carmen Bruma raspunde la criticile dure pe care i le-au adus majoritatea internautilor, dupa ce a aparut in costum de baie in zapada. in ce ipostaza a aparut acum sotia lui Mircea Badea si cum le-a inchis gura rautaciosilor? Carmen Bruma, raspunsul criticilor dure dupa ce a pozat in costum de baie Sotia lui Mircea .

CUTREMURATOR! Mircea Badea, despre MOARTEA Cristinei Topescu: imi amintesc cand ne-a dat...

Prezentatorul Mircea Badea a vorbit despre disparitia fulgeratoare a Cristinei Topescu, fiind socat de cele intamplate.

INCENDIAR! Teo Trandafir, prinsa in fapt cu Mircea Badea! IMAGINI NECENZURATE au ajuns pe internet (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani.

Mircea Badea, despre alegerile anticipate: Dupa parerea mea subiectul este de un cretinism absolut

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerilor anticipate, catalogandu-l drept un cretinism absolut, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca alegerile anticipate sunt posibile si ca va avea o discutie pe acest subiect cu premierul Orban.

CTP, reactie dura la adresa medicului Mircea Beuran. Ce spune despre pacienta arsa la Floreasca

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este revoltat de intreaga situatie de la Spitalul Floreasca, din Capitala. Vineri seara, CTP a fost prezent in studioul de televiziune, acolo unde a avut o reactie dura la adresa medicului Mircea Beuran. Reamintim ca o pacienta de 66 de ani a decedat, la cateva zile dupa ce a ars pe .

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2883 seconds )