Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cristian Tudor Popescu prevede dezastrul pentru partidul AUR + o desfiinteaza pe Diana Sosoaca

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu prevede dezastrul pentru partidul AUR + o desfiinteaza pe Diana Sosoaca

Gazetarul Cristian Tudor Popescu prevede ce este mai rau pentru partidul AUR. Acesta crede ca surpriza de la alegerile parlamentare 2020 se va rupe. Jurnalistul si-a concentrat atentia si asupra senatoarei. continuă pe B1

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra. Ce li se pregateste romanilor in aceste momente

Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, formarea noului guvern alcatuit din trei partide - PNL, USR-PLUS si UDMR. Jurnalistul afirma ca, in conditiile in care executivul va fi tricolor, practic trei guverne, indepartarea unui ministrucare nu se ridica la inaltimea functiei va fi foarte dificila, chiar imposibila.

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, in scandalul de rasism: Este o victima a unei campanii agresive de denigrare

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, acuzat de rasism, in cadrul meciului PSG - Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Noua formatiune politica a reactionat in online, pe pagina.

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )