Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra pentru SUA

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra pentru SUA

Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara situatia din SUA unde sustinatorii lui Donald Trump au patruns cu forta in sediul Congresului si au intrerupt validarea rezultatului scrutinului prezidential. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai ferit de cuvinte si l-a comparat pe Donald Trump cu Hitler, dupa ce sustinatorii liderului de la Casa Alba au intrat in cladirea Capitoliului, pentru a protesta impotriva.

Cristian Tudor Popescu il face praf pe Alexandru Cumpanasu: Incita la abandon scolar. E infractiune clara!

Cristian Tudor Popescu a reactionat viruent dupa ce Alexandru Cumpanasu a publicat o serie de clipuri pe TikTok, in care incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si fata de profesori. Contul.

PROTESTELE DIN SUACRISTIAN TUDOR POPESCU: Deosebirea intre Hitler 1933-34 si Trump 2021 este ca Trump nu are sprijinul Armatei si al elitelor

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 momentul in care Joe Biden ar trebui sa fie validat ca presedinte al Statelor Unite, insa sute de sustintatori ai lui Trump au intrat in Capitoliu si aproape ca rastoarna democratia in cea mai mare putere mondiala. Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani, spune gazetarul.

Cristian Tudor Popescu, despre evenimentele din SUA: O lovitura de stat, este echivalentul lui 911! Seamana cu mineriadele

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca evenimentele din Statele Unite ale Americii reprezinta o lovitura de stat care pune in pericol democratia si care seamana cu mineriadele din Romania.

Donald Trump, comparat cu Hitler: Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani

Intr-o perioada foarte tensionata din istoria recenta a SUA, Cristian Tudor Popescu a reactionat la practicile lui Donald Trump din ultimele zile, comparandu-l cu Hitler. in ultimele 24 de.

Perspectiva sumbra pentru scoala, in anul 2021

As fi dorit sa incep noul an cu optimism pentru scoala romaneasca, puternic zdruncinata in 2020 de u.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )