Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai ferit de cuvinte si l-a comparat pe Donald Trump cu Hitler, dupa ce sustinatorii liderului de la Casa Alba au intrat in cladirea Capitoliului, pentru a protesta impotriva. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra pentru SUA

Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara situatia din SUA unde sustinatorii lui Donald Trump au patruns cu forta in sediul Congresului si au intrerupt validarea rezultatului scrutinului prezidential.

Cristian Tudor Popescu il face praf pe Alexandru Cumpanasu: Incita la abandon scolar. E infractiune clara!

Cristian Tudor Popescu a reactionat viruent dupa ce Alexandru Cumpanasu a publicat o serie de clipuri pe TikTok, in care incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si fata de profesori. Contul.

Donald Trump, comparat cu Hitler: Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani

Intr-o perioada foarte tensionata din istoria recenta a SUA, Cristian Tudor Popescu a reactionat la practicile lui Donald Trump din ultimele zile, comparandu-l cu Hitler. in ultimele 24 de.

PROTESTELE DIN SUACRISTIAN TUDOR POPESCU: Deosebirea intre Hitler 1933-34 si Trump 2021 este ca Trump nu are sprijinul Armatei si al elitelor

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 momentul in care Joe Biden ar trebui sa fie validat ca presedinte al Statelor Unite, insa sute de sustintatori ai lui Trump au intrat in Capitoliu si aproape ca rastoarna democratia in cea mai mare putere mondiala. Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani, spune gazetarul.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

Moartea partidului lui Lincoln? Cum au ajuns republicanii sub papucul lui Donald Trump

Donald Trump declara ca pana la sosirea sa in fruntea republicanilor nimeni nu stia ca Abraham Lincoln era republican. in realitate, Partidul Republican a fost intotdeauna numit cu mandrie Partidul lui Lincoln, dar miliardarul i-a facut praf imaginea cu ultimele sale actiuni.

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald .

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea .

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )