Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Cristian Tudor Popescu, reactie dura la adresa celor care nu cred in coronavirus: iti vine sa-i dai dracului!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa romanilor care nu cred in coronavirus si a celor care, bolnavi fiind de COVID-19, cer sa fie externati si sa plece acasa.

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati .

Ludovic Orban, reactie acida dupa moartea persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban a transmis in cursul serii de joi ca Guvernul nu este responsabil pentru decesul persoanelor care au refuzat internarea sau a celor care au cerut externarea din spital. Potrivit acestuia, raspunzatoare pentru aceste evenimente nefericite este Curtea Constitutionala care a impus aceasta decizie. Obiectivul nostru este sa asiguram dreptul la sanatate si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )